Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık geliyorum diye bağırıyor, senarist başrol oyuncusunu çizdi bir kere!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık geliyorum diye bağırıyor, senarist başrol oyuncusunu çizdi bir kere!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonuyla atv ekranında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 71. bölümünde Hünkar karakteri ile Vahide Perçin’in vedasının ardından, bu sefer de Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş’in de yapımdan ayrılması bekleniyor.

Zaten senaryoya bakılırsa bu ayrılık adeta “geliyorum” diye bağırıyor…74. bölümden yayınlanan iki fragmanda da Yılmaz adeta yerin dibine batırıldı. Yılmaz karakteri ile Züleyha arasındaki aşk bırakın çatırdamayı, bir daha onarılamayacak noktaya geldi… Züleyha artık Hünkar Yaman’ın veliahtı olarak ortaya çıkacak. Hanımağalığı da çok arzuluyor.

Demir ise, bir ara vazgeçme noktasına geldiği Züleyha’nın elindeki ile yetinmesi gerektiğini ve onu daima bekleyeceğini söyleyerek, dikkatini çekiyor… Yılmaz ise Müjgan’ın hamilelik oyununun kurbanı. Züleyha’nın gözünden öyle bir düştü ki, izleyiciler bile artık Yılmaz’ın hikayede fazlalık olduğunu düşünmeye başladı.

Uğur Güneş’in yapımdan 78. bölümde ayrılacağına yönelik iddialar vardı. Sanki senaristler geçtiğimiz haftadan itibaren Yılmaz’ın ayrılığına giden yolu yapıyor…

Hikayede Yılmaz’ın varlığı artık bir kazanımdan daha çok bir zarar noktasında. Çünkü izleyiciler açısından karakter çoktan kendi ölümünü imzaladı bile…

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık geliyorum diye bağırıyor, senarist başrol oyuncusunu çizdi bir kere! 8

“Daha ne kadar alçalabilirsin Yılmaz” diye yorum bırakan dizi hayranları, artık Züleyha – Yılmaz aşkına da inanmıyor. Elbette ki, senaryonun ilerleyişinde de bu durumun etkisi fazlasıyla var.

Züleyha güçlü bir kadın imajıyla Bir Zamanlar Çukurova’da yer alacak. İzleyiciler de böyle bir durumu tepmesini beklemiyor. Yani Demir ile olmak Züleyha’ya bambaşka bir hava katıyor, onu hanımağa yapıyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık geliyorum diye bağırıyor, senarist başrol oyuncusunu çizdi bir kere! 9

Ancak Yılmaz ile Züleyha bilinmez yollarda kaybolabilecek birisi konumuna gelebilir…Sonuç olarak hikayenin gidişatı Yılmaz karakterinin ağır ağır diziden çıkarılması noktasına doğru ilerliyor. Tabii ki bu aşkın bitmesinden rahatsız olan ve senaristlere kızan bir izleyici topluluğu da var…

Peki 26 Kasım Perşembe akşamı neler yaşanacak? Bir Zamanlar Çukurova 74. bölümden yeni görüntüleri videoda bulabilirsiniz.