Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ne demek? Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur bile zorlandı!

Kefaret ne demek? Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur bile zorlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 22 Kasım Pazar akşamı Kefaret dizisi ilk bölümü ile Fox TV ekranında yayınladı ve büyük de başarı kazandı. 6-7 arası reytinleriyle göz dolduran dizinin hikayesi de oyunculuk performansları da çok beğenildi. Sosyal medyada dizi hakkında çok olumlu yorumlar yapıldı.

Kefaret dizisinin üç başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur, dizinin yayını öncesinde instagram’da hayranları ile canlı yayında buluştu. Herkesin merak ettiği “Kefaret ne demek?” sorusunu Nurgül Yeşilçay, partneri Mert Fırat’a sordu.

Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre Kefaret, “Bir günahı Tanrı’ya bağışlatmak umuduyla verilen sadaka veya tutulan oruç” ya da “diyet” anlamına geliyor. Mert Fırat ise bu sözü bedel ödemek olarak tarif etti.

Yurdaer Okur, “Herkes kefaret ödüyor mu?” diye sorunca da Mert Fırat, “Her şeyin bir bedeli var” dedi. Nurgül Yeşilçay da cümle içinde ‘kefaret’ kelimesini kullanarak, “Biz neyin kefaretini ödüyoruz ya” diye konuştu.

Oyuncular arasındaki bu kefaret muhabbeti canlı yayında gülümsetti.

Nurgül Yeşilçay, canlandırdığı Zeynep karakterini ailesini ayakta tutmak için elinden geleni yapan bir kadın olarak tarif etti. Oyuncu, toplumun bireye yaptığı dayatmaların sonuçları yaşayan bir karakteri canlandırıyor.

Yurdaer Okur ise, idealist bir doktor karakterinde. Ahmet birçok hata yapıyor ama sonrasında Zeynep’i kazanmak için büyük bir mücadele verecek. Okur, “Ahmet ona yeniden aşık olacak” diyerek aslında gelecek bölümlerle ilgili tüyo da verdi.

Mert Fırat’ın canlandırdığı komiser Sinan ise kayıp davalarına bakan, başarıyla sonuçlandıran birisi. İçinden çıkılmaz bir davanın ve aşkın içine düşen bir karakter olacak.

Canlı yayın görüntüsünü videodan izleyebilirsiniz!