Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık rüzgarı mı esiyor? Hünkar hanım ve Yılmaz ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık rüzgarı mı esiyor? Hünkar hanım ve Yılmaz ölecek mi?

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. bölümünün final sahnesi herkesi çok şaşırttı. Hem Hünkar hanım hem de Yılmaz vuruldu. Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10. bölüm finalinde şoke eden anlar yaşandı.

Demir ile Yılmaz karşı karşıya geldi. Yılmaz el çabukluğu ile Demir’in elindeki silaha vurarak düşürdü ve yerden aldı. Daha sonra ise Fekeli’nin sözleri aklına geldi. Fekeli, “Birisi öldürmeden önce arkasına bak” demişti. Fekeli, yıllar önce Demir çok küçük olduğundan Adnan’ı öldürmemişti. Yılmaz’da bebeği küçük olduğu için Demir’i öldürmeyeceğini söyledi ama daima da ensesinde olacağını anlattı.

Yılmaz arkasını dönmüş giderken, Demir belindeki 2. silahı çıkarttı ve Yılmaz’ın sırtına doğrulttu. İşte tam da o anlarda Hünkar hanım çıkıp geldi ve Demir’e seslendi. Bu sırada yüzünü Demir’e dönen ve silahı gören Yılmaz ateş etti. Kurşun, Hünkar hanıma geldi. Sonra Demir ateş etti ve bu sefer de Yılmaz yere yığıldı.

Dizide ayrılık rüzgarı mı esecek? Hünkar Hanım veya Yılmaz ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık rüzgarı mı esiyor? Hünkar hanım ve Yılmaz ölecek mi? 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümünde en çok da bu sorunun yanıtı merak edilecek. Dizinin yeni bölümünü 22 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyeceğiz.

Ancak ne Hünkar hanımın ne de Yılmaz’ın şu aşamada ölmesi pek akla yatkın gözükmüyor. Ancak senaristler müthiş entrikalarla diziyi ayakta tutmaya devam ediyor.