Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da bir ünlü gidip, bir başka ünlü gelirken tam bir ters köşe bekleniyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da bir ünlü gidip, bir başka ünlü gelirken tam bir ters köşe bekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 75 bölümü geride bıraktı. Dizinin 10 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 76. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş’in diziden ayrıldığı ortaya çıkmıştı.

Adana’daki çekimlerini tamamlayan ve kentten ayrılan Uğur Güneş için yeni bir dizi ile anlaştığı haberleri bile yapıldı. Gold Film’in Fox TV için hazırlamakta olduğu Kanunsun Topraklar isimli proje için Uğur Güneş ile görüşmeler devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova’da ise hikayede Züleyha’nın Yılmaz’dan vazgeçmediğini, Demir’in ise içindeki sevdaya yenik düşerek her şeye rağmen Züleyha’nın peşinden gitmeyi sürdürdüğünü göreceksiniz. 76. bölüm fragmanında Yılmaz ve Züleyha hep konuştukları ama bir türlü gerçekleştiremedikleri kaçıp kurtulmayı bir kez daha deniyor.

Ancak Yılmaz bu aşkın sonu belli. Yılmaz nasıl diziye veda edecek, sonrasında Züleyha nasıl bir durum içine düşecek bunlar merakla bekleniyor. Uğur Güneş’in sahnelerinin bitmesi demek, önümüzdeki 2-3 bölüm içinde Yılmaz karakterinin ayrılmasının kesin olduğunu ortaya koymakta. Stoklu ilerleyen dizinin tahminlere göre 78. bölümünde bu ayrılığın yaşanması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da bir ünlü gidip, bir başka ünlü gelirken tam bir ters köşe bekleniyor! 8

Hünkar Yaman’ın boşluğunu doldurmaya niyetli gibi gösterilen, sonra Demir’i ve tüm şaşalı konak yaşamını bırakarak Yılmaz ile kaçma girişimini bir kez daha yaşayan Züleyha, ne yapacak bundan sonra dizinin gidişatı açısından bu çok önemli bir nokta.

Şayet Hünkar’ın rolünü üstlenir ve Çukurova’da hanımağalığa soyunur ise bu durum izleyici için de yapıma olan bağlılığı artıracaktır. Ayrıca Hande Soral’ın da Ümit karakteri ile diziye katılacak olması da çok önemli bir gelişme…

Bir Zamanlar Çukurova'da bir ünlü gidip, bir başka ünlü gelirken tam bir ters köşe bekleniyor! 9

Bu hafta içine Adana’da çekimlere katılması beklenen Hande Soral’ın hangi karakterlerle ilişkide olacağı, hikayedeki konumunun ne olacağı da merakla bekleniyor.

Uğur Güneş giderken, Hande Soral Adana’ya hikayede büyük değişimi başlatmaya mı geliyor, bu da önemli bir detay… Dizinin 3.sezonu çok başarılı geçiyor ve reytinglerde çok iyi. Ayrıca 4. sezonun da olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 76. yeni bölüm fragmanı: