Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da büyük şok! Demir her şeyi biliyor… Bir tek şey hariç!

Bir Zamanlar Çukurova’da büyük şok! Demir her şeyi biliyor… Bir tek şey hariç!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’de 5. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, izleyicinin tahminleri çıktı!

Züleyha ile evlenen Demir’in, Yılmaz’la ilgili duyduğu öfkenin nedeni anlaşıldı!

Züleyha çiftlikten kaçıp gittiğinde onu bulan ve çok öfkelenen Demir, Yılmaz’ı görmek istemesine de büyük tepki göstermişti.

Demir, Yılmaz’ın hapisten kaçıp çiftliğe gelmesinden sonra Adana’da olduğunu öğrenince tutuklandığı yere gidip onunla görüştü ve tekme tokat dövüp silah çekti. İçeriye giren gardiyanların kurtardığı Yılmaz, Demir’den intikam almaya yemin etti.

Daha sonra çiftliğe dönen Demir, annesi ile konuştu. Yılmaz’ın annesine saldırdığını, Gaffur’un kurtardığını ve Jandarmaya teslim ettiklerini öğrenince çok sinirlendi ve gerçeği itiraf etti.

Bir Zamanlar Çukurova'da büyük şok! Demir her şeyi biliyor... Bir tek şey hariç! 7

Demir, Yılmaz ilk hapse girdiğinde onu görmeye gittiği gün, Züleyha’nın nikahlı değilse de Allah huzurunda karısı olduğunu söylediğini anlattı. Hünkar bu duruma çok şaşırırken, Demir’in bile isteye Züleyha’yı aldığı da ortaya çıkmış oldu.

Bu nedenle Yılmaz ve Züleyha’yı görüştürmeyen Demir’le ilgili en çok merak edilen soru ise bebeğin kendisine ait olup olmadığı ile ilgili düşüncesiydi.

Hünkar, oğluna bu konuyu da sordu. Demir, kendinden emin bir şekilde “Benim” yanıtını verdi.

Hünkar, oğluna bebeğin Yılmaz’dan olduğunu söylemedi. Demir’in de bu durumdan emin olduğunu görünce susmayı tercih etti.

Böylece dizinin 5. bölümünde Demir’in her şeyi bildiği ve bilerek isteyerek Züleyha ile evlendiği de anlaşılmış oldu. Bebekle ilgili gerçeği öğrenecek mi? Ne zaman öğrenecek? şimdi en çok bu soru merak konusu.

İşte Demir ve annesi arasında geçen o konuşma: