Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da herkes suçlu, bir tek masum var!

Bir Zamanlar Çukurova’da herkes suçlu, bir tek masum var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da kimse bu kadar büyük olaylar beklemiyordu! atv ekranında 2.sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmakta olan dizinin 60. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Yaşanacakları görenler şaşkına dönmekle birlikte, bu kadar büyük olayları beklemiyordu. Ancak dizi öyle yüksek tempoda ve o kadar hızlı bir ilerleme sergiliyor ki, ekran başındaki izleyiciler hiç bir sahneyi kaçırmak istemiyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış,Hilal Altınbilek,Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 60.bölüm fragmanında Demir’i vuran Züleyha, aynı Yılmaz’ın kaderini yaşıyor. Nasıl dizinin ilk bölümlerinde tutuklanan Yılmaz’ın peşinden koşup yerlerde sürünen Züleyha izlediysek,şimdi de tam tersi gerçekleşiyor. Jandarma’nın tutukladığı ve hapse götürdüğü Züleyha’nın arkasından Yılmaz koşuyor.

İki aşığın kalpleri ve elleri hapishane görüşmesinde birleşiyor. Ama Yılmaz’ın şu sözleri herkes suçlu, tek masum Züleyha sonucunu çıkartıyor:

“Geldiğimiz bu noktada herkes suçlu. Başta Hünkar Yaman, Züleyha ile beni ayırdığı için. Demir de suçlu, Züleyha’ya cehennem azabı yaşattığı için, çocuklarından ayırdığı için. Ben de suçluyum, Züleyha’nın paraya pula tamah ettiğini sanıp Müjgan ile evlendiğim için. Müjgan da suçlu, kıskançlığı yüzünden hadiseleri bu noktaya getirdiği içim.”

Demir yaşayacak mı? Müjgan intihar edecek mi? Yılmaz, Züleyha’yı kurtarmak için ne yapacak? İşte 60. bölümden ilk fragman: