Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri DasDas Online yaz aylarında tiyatro ve oyun keyfini evinize getiriyor

DasDas Online yaz aylarında tiyatro ve oyun keyfini evinize getiriyor

tarafından ker_def

DasDas Online, yaz sezonunda da online gösterimlerini sürdürüyor. Haziran ayını ‘Rivayet Radyosu’, ‘Timsah’, ‘Güle Güle Diva!’, ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’ ve ‘Westend / Batının Sonu’nun yer aldığı programıyla karşılayan DasDas Online, seyircisine keyifli bir ay vadediyor.

DasDas Online, yaza 12 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te seyirciyle buluşacak olan Aras Kargo’nun katkılarıyla dijitalleştirilen ‘Rivayet Radyosu’ ile giriyor. Mert Fırat’ın usta yazar Sabahattin Ali’den hikayeler okuyacağı, Korhan Futacı ve orkestrasının müzikleriyle bu eşsiz hikayelere eşlik edeceği gecede izleyenler unutamayacağı bir deneyim yaşayacak.

18 Haziran Cuma akşamı saat 21.15’te; kadrosunda Alper Baytekin, Berkay Tulumbacı, Naz Çağla Irmak ve Özgün Aydın’ın buluştuğu ‘Timsah’, DasDas Online’da olacak. Mert Fırat ve Volkan Yosunlu tarafından sahneye konulan Tom Basden imzalı oyunda, gösteri toplumunun sistemle el sıkışmayı seçen aktörleriyle hesaplaşılıyor.

Firuze Engin imzalı ‘Güle Güle Diva!’, 19 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te DasDas Online’da seyircisini bekliyor. Kariyerinin zirvesindeyken inzivaya çekilen bir divanın geri dönüşünü seyirciye aktaracak ‘Güle Güle Diva!’, Selen Uçer’in hafızalara kazınacak performansıyla izleyenlere bu yaz akşamında yoğun duygular yaşatacak.

Murat Gülsoy’un aynı adlı romanından Ceren Boz ve Nagihan Gürkan tarafından sahneye uyarlanan ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’, 25 Haziran Cuma akşamı saat 21.15’te kendini bilmek ve bulmak arasındaki kayboluş hikayesini izleyenlere sunmak adına DasDas Online’da perdelerini açıyor. Kadrosunda Ceren Boz, Nihan Işık, Sabahattin Yakut ve Ümit Erlim’in yer aldığı ‘Yalnızlar İçin Çok Özel Bir Hizmet’in etkileyici hikayesi, izleyenleri yalnızlık kavramıyla bir kez daha tanıştıracak.

DasDas Online yaz aylarında tiyatro ve oyun keyfini evinize getiriyor 7

Son olarak DasDas Online, 26 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.15’te Anadolu Efes tarafından dijitalleştirilen Westend / Batının Sonu ile Haziran ayına veda ediyor. Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Pervin Bağdat ve Tülin Özen’i buluşturan dopdolu kadrosuyla Moritz Rinke imzalı ‘Westend / Batının Sonu’, seyircileri ön yargılarının yıkılacağı bir geceye davet ediyor. Tuğsal Moğul’un yönetmenliğindeki oyunda seyirciler, Eduard ve Charlotte çiftinin şehirden uzak yeni evlerinde eski dostlarını ağırladıkları bir akşamda konuşulmaya cesaret edilemeyen konuların açılmasına ve ortaya dökülen sırlara tanıklık edecek.