Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da olaylara akıl sır erdirilemiyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da olaylara akıl sır erdirilemiyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 47. bölümü 5 Aralık Perşembe günü izleyicilerle buluştu. atv ekranında yayınlanan dizide önemli gelişmeler yaşandı. Haberimizde bu gelişmelerin detayını ve dizinin gidişatı hakkında bilgileri bulabileceksiniz. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide önemli olaylar yaşandı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ya 40 yıl gecikmiş bir teklif damgasını vurdu!Çukurova Fekeli(Kerem Alışık) ve Hünkar(Vahide Perçin) aşkının şokunu yaşarken, dizinin bu aşk dolu bölümü, evlenme teklifi ile son buldu! Fekeli, iki ailenin, dernek yöneticilerinin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar’a 40 yıl gecikmiş sorusunu sordu!

MÜJGAN KISKANÇLIK SULARINDA! 

Otomobili bozulan Züleyha’ı(Hilal Altınbilek) Yılmaz(Uğur Güneş) yolda görüp konağa getirdi. Üstelik herkes bahçedeyken içeri girdiler. Ancak Fadik(Polen Emre), aklı Çetin’deyken(Aras Şenol) kolunu tutuşturduğundan, kimse bu duruma bir laf edemedi!

Müjgan(Melike İpek Yalova), herkes evine çekildikten sonra, Yılmaz’a kırgın davranmaya çalıştı ama, verdiği sözleri hatırlayıp bunu sürdürmekten vazgeçti. Zaten Yılmaz da bu konuyu konuşmayı reddetti!

blank

ÇETİN GÜLTEN’DEN VAZGEÇMİYOR!

Her fırsatta Gülten’den(Selin Genç) kendileri için şans isteyen Çetin bu bölümde de Gülten’i ikna edemedi. Fadik’in kendisine ilgisini de farkedip, mert bir hareketle konuyu kapattı. Kendisini yanmaktan kurtardığı için teşekküre gelen Fadik, konağa birlikte dönme planı yapmıştı ama Çetin onu bir abisi ile yollayarak gereken mesajı verdi.

ŞERMİN’İN FENDİ HÜNKAR’I YENDİ Mİ?

Hünkar, yaptıklarının dersini vermek için Şermin’I(Sibel Taşçıoğlu) Hatip’in(Mehmet Polat) karısı Naciye’ye(Şirin Öten) yakalatıp cezavine attırdı. Şermin de cezaevinde Hünkar ve Fekeli’nin gizli buluşmalarını öğrendi! Arayıp da bulamadığı intikam fırsatı adeta kucağına düşen Şermin, çıkar çıkmaz, ikisinin buluşmalarını belgeledi ve gazetye imzasız bir zarf içinde gönderdi.

Hünkar, önce Şermin’in evini basıp, bunun hesabını ödeteceğini söyledi. Sonra da gazeteye gidip, yaptıklarının hesabını soracağını haykırdı!

blank

DEMİR ANNESİNİ KONAKTAN KOVDU!

Gazete haberi en çok Demir’i (Murat Ünalmış) yıktı! Arkamda dağ gibi annem var dediği annesini, sildi! Konaktan gitmesini istedi. Hünkar bağevine yerleşti ama, Haminne’nin(Serpil Tamur) beyin kanaması geçirmesi hepsini hastanede biraraya getirdi!

Önce buluştukları mekanda çalışan herkesten gazetedeki haberin hesabını soran Fekeli, ardından hastanaye koştu. Ve Hünkar’a “Ben geldim Hünkar” dedi.

Şimdi gelecek hafta Hünkar ne cevap verecek? Hünkar ve Fekeli evlenecek mi? Başta Şermin ve Züleyha olmak üzere tüm Adana, Hünkar rezil oldu darken, 40 yıllık aşk, nikahla mı tamamlanacak? Yılmaz ve Demir bu duruma ne tepki verecek?

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20:00’de ATV’de.

blank

Bir Zamanlar Çukurova KÜNYE

Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yapım: Tims&B Productions
Senaryo: Yıldız Tunç, Atilla Özel, Ayça Üzüm, Melis Veziroğlu Yılmaz
Müzik: Aytekin Ataş
Uygulayıcı Yapımcı: Emrah Karacakaya
Görüntü Yönetmeni: Sedat Yücel
Genel Sanat Yönetmeni: Nilüfer Çamur
Oyuncular: Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Alayça Öztürk, Sibel Taşçıoğlu, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Selin Genç, Mehmet Polat, Serpil Tamur, Aras Şenol, Polen Emre, Şirin Öten