Ana sayfa Güncel Haberler Müge Anlı’da yüzleşme! Kız kardeşler annelerini cinayetle suçluyor!

Müge Anlı’da yüzleşme! Kız kardeşler annelerini cinayetle suçluyor!

tarafından ker_def

Bugün 6 Aralık Cuma; Müge Anlı ile Tatlı Sert programında haftanın son günü… Müge Anlı’da büyük yüzleşme ekrana geldi ve izleyiciler yine korkunç bir olayla sarsıldı. Korkunç iddiaların sahibi kız kardeşler ve anneleri canlı yayında karşı karşıya geldi!

Derya Şahin ve kardeşi, üvey babaları Hakkı Çetin’in öz anneleri Saliye Çetin tarafından öldürüldüğü iddiasıyla Müge Anlı’ya başvurdu. Şüphelerini Müge Anlı’ya anlatan kız kardeşler; “Annemiz, üvey babamızı sevgilisiyle birlikte zehirledi” dedi.

İddiaların odağındaki anne Saliye Çetin ve sevgilisi olduğu söylenen Mehmet Yıldız, Müge Anlı’nın canlı yayınına çıkarak kızlarla karşı karşıya geldi.

Sevgili olduklarını yalanlayan Saliye Çetin; “Baba iftira atıyorlar. Bunlar benim kızlarım değil. İkisini de sildim” açıklamasını yaptı.

İki kız kardeş canlı yayında “Annemiz, başka adamlarla birlikte oluyordu. Test yapılsın” dediler. Ortalık karıştı!

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, 14 Ağustos’ta ölen 62 yaşındaki Hakkı Çetin’in üvey kızlarını konuk ediyor. İki kız kardeşin iddiaları ise dudak uçuklatıyor. “Üvey babamızı parası için annemiz öldürdü” diyerek korkunç bir suçlamada bulunan kız kardeşler bir iddia daha ortaya attı. “Annemiz, başka adamlarla birlikte oluyordu. Öz babamızı da 40 yıllık arkadaşıyla aldatmıştı. Test yapılsın. Annemizin başka adamlarla birlikte olduğu ortaya çıksın” dedi.