Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova’da Selin Yeninci diziden ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle 41. bölümüyle buluşmaya hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizide, Saniye karakterine Selin Yeninci hayat vermekteydi.

Saniye karakteri, Züleyha ile didişme sırasında merdivenlerden yuvarlandı. Saniye’nin ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Başarısıyla dikkat çeken Selin Yenince adeta dizide başrollerden rol çalan bir performansı sergilemişti.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 41. BÖLÜM ÖZETİ:

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’, 41. Bölümünde, pek çok sorunun cevabına sahne oluyor! Ama elbette, Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı yerde her cevap ardından yeni sorular ve sorunlar getirmeye devam ediyor!

DEMİR İDAMA MI MAHKUM OLUYOR! ZÜLEYHA BU KEZ YILMAZ’LA GİDİYOR MU?

Demir’in hayatının, Şermin’in iki dudağı arısında olduğu sabah, Konak’ta da gerilim hakimdir! Hünkar elbette, Yılmaz ile kaçmaya çalışan Züleyha’yı mahkemeye götürmek istemez. Züleyha’nın masumiyetinin tek şahidi Haminne’dir ve o da hiç birşey hatırlamamaktadır.

Züleyha bir yandan masumiyeti ispat etmeye çalışmaktadır. Ancak bir yandan da Hünkar’ı her an kaçacağına dair korkutmaya devam edecektir.

blank

FEKELİ YENİDEN SİLAHINI ELİNE ALIYOR!

Abisinin hukuksal işlerini takip gitmek için İstanbul’a giden Behice’yi elbette Fekeli yalnız göndermez. Öğrendikleri karşısında hayatının bir kez daha yıkıldığını gören Behice’nin tek dayanacağı yanındaki Fekeli olacaktır. Üstelik Fekeli, iki ırz düşmanı Behice’yi kaçırmaya kalktığında gözünü kırkmadan silahını da kullanır.

Fekeli, Behice’nin üzüntüsünü teselli etmeye çalışırken, girdikleri maddi girdaptan da hem onun hem Müjgan’ın yara almadan çıkması için elinden geleni yapmaya uğraşır.

SANİYE ÖLÜMÜN PENÇESİNDE, GAFFUR PERİŞAN!

blank

Çukurova’da adeta yer yerinden oynarken, Saniye de evdeki fırtınadan nasibini alır ve merdivenlerden yuvarlanır. Gaffur hastaneyi ayağa kaldırırken, Hünkar sağ kolu Saniye’nin yanından bir dakika bile ayrılmaz. Bu olayda da çiftlikteki tüm oklar Züleyha’ya yönelecektir.

SABAHATTİN BAŞHEKİM OLUNCA KIYMETE Mİ BİNECEK!

Şermin, Sabahattin’i tamamen kaybetmek istemezken, bir de onun başhekim olduğunu öğrenir. Artık, asla boşanmamaya kararlıdır. Şimdi herkese Şermin Yaman’ın kim olduğunu göstermenin peşine düşer. Ancak Şermin, Paris’e gitmek için çıktığı yolda kendini hastanade bulur!

Bir Zamanlar Çukurova Perşembe 20:00’de ATV’de.