Ana sayfa Sosyal Medya Zümrüdüanka yapamadı, Hükümsüz dizisi adeta ders oldu!

Zümrüdüanka yapamadı, Hükümsüz dizisi adeta ders oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Ocak ayının başında final yaparak yolculuğunu tamamlayan Zümrüdüanka dizisiyle ilgili en önemli eleştirilerden birisi de kadroda yer alan usta isimlerin iyi bir hikaye kurgusu içinde kullanılamaması oldu. İsmail Hacıoğlu, Gökçe Eyüboğlu ve Menderes Samancılar dizinin ikinci sezonuna katılan isimlerdi ve beklenti de çok yüksekti. Ancak bu isimler bile hikayenin sıkıntıları nedeniyle geri plana düştü.

İşte bu noktada da diziye ikinci sezonun başında katılan İsmail Hacıoğlu’nun Cihan rolünün ve bu rolün gelişiminin hikayedeki sönüklüğü sosyal medyada da birçok eleştiri konusu olmuştu. Oysa ki Hacıoğlu gibi bir ismi yapıma katıp bu kadar sönük bir karakteri ortaya çıkarmak ciddi bir hataydı… Zaten finali görmeden önce yapımdan ayrılan İsmail Hacıoğlu, şimdilerde bambaşka bir rolle yeniden izleyici karşısında…

Zümrüdüanka dizisinde yapılan hata, Hükümsüz dizisindeki Selim Demirci karakteri ile tekrarlanmadı. İsmail Hacıoğlu çok başarılı bir performans ile tüm izleyicilerin duygularına hitap ediyor. Oyuncu, dizinin son bölümünde söylediği türkü ile de herkesi kendine yine hayran bıraktı.

Menderes Samancılar ile İsmail Hacıoğlu, hatırlanacağı üzere Zümrüdüanka dizisinde de birlikte yer almıştı. Hükümsüzde bu sefer baba-oğul olarak izleyicilerin karşısına çıkan ikilinin sahneleri de ayrı bir heyecan konusu oluyor.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan ve başrollerini Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy ve İsmail Hacıoğlu’nun paylaştığı “Hükümsüz”ün kadrosuna İsmail Hacıoğlu’nun babası rolüyle usta oyuncu Menderes Samancılar dahil oldu.

İsmail Hacıoğlu babasını yıkadığı sahnede ‘’Harman Yeri Sürseler’’ türküsünü seslendirdi! İkilinin baba oğul sahnesi yürekleri burktu…