Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da tempo düşmeyecek, heyecan hiç bitmeyecek!

Bir Zamanlar Çukurova’da tempo düşmeyecek, heyecan hiç bitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Uğur Güneş’ten Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına müjde! Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularından birisi de Uğur Güneş… Yılmaz karakterine hayat vermekte olan oyuncu, bu yapım sayesinde büyük bir çıkışa imzasını attı.İlk iki sezonda performansıyla takdir alan oyuncu, 3. sezon için de çok heyecanlı…

Dizinin afiş ve tanıtım çekimlerine katılan oyuncu, 1970’li yılların imajı ile poz verdi. Uğur Güneş, Dizi TV programına yaptığı açıklamada ise temponun düşmeyeceği müjdesini verdi.

İki sezon boyunca hep yüksek tempoda devam eden, hikayenin hiç hızını kesmediği bir yapım olması nedeniyle dizinin hayranları, yeni dönemi daha çok merak ediyor.

Uğur Güneş, “Heyecanlıyız ekip olarak, kaldığımız yerden devam edeceğiz. Aynı tempo ile aynı heyecan ile seyircimize kavuşacağız” açıklamasını yaptı. Tatil döneminde yaptıklarından bahseden oyuncu, bu süreçte Yılmaz karakterini de bir hayli özledi.

Uğur Güneş şöyle konuştu: “Tatil sürecinde kendimle vakit geçirdim, biraz fazla tatil yaptım. Çok yorulmuştum çünkü. Biraz dinlendim, kafamı topladım. Güzel bir şekilde geri döndüm. Yılmaz’ı da özledim tabii ki…”