Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz, çok büyük bir hata yaptı! Bedeli ağır olacak!

Bir Zamanlar Çukurova’da Yılmaz, çok büyük bir hata yaptı! Bedeli ağır olacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’de Perşembe akşamları ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümüne Züleyha ve Yılmaz’ın karşılaşması damgasını vuracak.

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadığı dizinin 9. bölüm finalinde gittikleri davette Yılmaz’ı gören Züleyha şok olmuştu. Yeni bölümde Züleyha’nın ilk şoku atlattıktan sonra Demir ve ile tartışması ekrana gelecek.

10. bölüm tanıtımında Züleyha’nın Demir’e, ‘Yılmaz benim abim değil kocam ve ölene kadar da onu seveceğim’ diyerek haykırdığı görülüyor. Giden bir arabadan uçuruma atılan kırmızı elbiseli bir kadın görüntüsü ise şaşırttı. Züleyha’nın da kırmızı bir elbise giyiyor olması Demir’in Züleyha’yı arabadan attığı izlenimi yarattı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Yılmaz, çok büyük bir hata yaptı! Bedeli ağır olacak! 7

Bu arada Yılmaz’ın ortaya çıkmasından sonra ortalık iyice karışıyor. Yaşanan kavgada gerilim iyice artıyor.

Fekeli, Yılmaz’a bu kadar erken ortaya çıktığı için kızıyor ve ‘Sana demedim mi?’ diye bağırarak ağladığı görülüyor. Fekeli’nin bu kadar sert bir tavır takınması ve Yılmaz’ın göz yaşlarıyla ağlaması, davet sonrasında başka bir olayın yaşandığı izlenimini veriyor.

Yılmaz’ın hastanede birinin baş ucunda refakatçi olarak kaldığı ve uyukladığı bir anda başına doğrultan bir silah tanıtımı izleyenleri meraklandırdı.

Yılmaz’a silah çeken kim? Züleyha’ya ne oldu? Yeni bölümde heyecanlı sahneler yaşacanacak.

İşte 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Demir’in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, Fekeli’nin gücü sayesinde Çukurova’da meydan okuyor. “Demir Yaman, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bundan sonra buradayım, geleceği varsa göreceği de var” diyen Yılmaz’ın, bir sonraki hamlesi tüm Çukurova’yı karıştıracak.

Yılmaz’ın arkasında, ezeli düşmanları Fekeli’nin olduğunu öğrenen Yaman ailesi, kendilerine savaş açan Fekeli ve Yılmaz’ı durdurabilecek mi?

Bebeğinin acısıyla yüreği yanan Züleyha, oğlunu kaçıranın kim olduğunu öğrenince işler çığırından çıkacak ve Çukurova’da adeta yer yerinden oynayacak!