Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye’ye bağladı, görenler kahkahayı bastı!

Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye’ye bağladı, görenler kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye’si olarak ekranlara gelen Ezgi Mola, zaman zaman karakterini tiye alan tavırlarıyla sosyal medyadan takipçilerini güldürüyor. Mola’nın hesabını takip edenler, ne kadar titiz olduğunu biliyor.

Safiye kadar hastalık derecesinde olmasa da titizliğe önem veriyor oyuncu. Evinde de temizlik konusunda hiç taviz vermeyen oyuncuyu, sevgilisi Mustafa Aksakallı da bazen tiye alarak video paylaşımlarıyla Safiye hallerine vurgu yapıyor.

8 yıl aradan sonra döndüğü diziyle birlikte adeta sosyal medyada da hemen her gün gündem oluyor oyuncu. Safiye karakterini başarılı oyunculuğu ile canlandıran Ezgi Mola, esprili kişiliğiyle çok seviliyor.

Takipçilerini paylaşımlarıyla çok güldüren oyuncu, yine Safiye’ye bağladığı bir anının videosuyla kahkahalar attırdı. Mola, dizinin setinin tatil olmasını fırsat bilerek uzun yıllardır arkadaşı olan sinema eleştirmeni Melikşah Altuntaş’a gitti.

Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye'ye bağladı, görenler kahkahayı bastı! 10

Oyuncu, orada da rahat durmadı ve elini mutfağa atarak bulaşık makinesini nasıl kirli eşyaların konulacağını anlattı arkadaşına. Melikşah Altuntaş da o anları kameraya aldı ve esprili notlarla paylaştı.

Ezgi Mola, bıçakları ters çevirerek koymasını söylerken bir taraftan da “Hoşgeldiniz, bugün Melikşah’ın evindeyim. Gerçek bir temizlik avcısı olduğumu birazdan…bu böyle konmaz ki… Bunlar tencereyi tabağı tutuyor ya, iyi geceler dostlar, bu geceler Moda’dayım” sözleriyle kameraya konuşuyordu.

Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye'ye bağladı, görenler kahkahayı bastı! 11

Ezgi Mola, yatıya kaldığı arkadaşında eğlenceli bir akşam geçirdiklerini de yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye'ye bağladı, görenler kahkahayı bastı! 12

Ezgi Mola, misafirliğe gittiği evde Safiye'ye bağladı, görenler kahkahayı bastı! 13