Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek’in yeni diziyle ekrana dönüşü artık daha zorlaştı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek’in yeni diziyle ekrana dönüşü artık daha zorlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, atv ekranında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en başarılı projelerinden birisi olarak tarif edilen Bir Zamanlar Çukurova’nın kadın başrolüydü. Dizide birçok ünlü isim ile birlikte yola çıkmasına rağmen, proje bitene kadar dizide kalan tek başrol oyuncusu olması da Hilal Altınbilek’in bu yapıma verdiği önemi ortaya koymuştu.

Ünlü oyuncu, Haziran ayından bu yana dinlenme fırsatı buldu ve Adana’da tam 4 yıl devam eden projeden sonra da dinlenme döneminin kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Yeni sezon için Ab-ı Hayat isimli dizinin kadın başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıkacağı iddiası ortaya atılmıştı. Birkan Sokullu ile başrolde yer alması beklenen oyuncunun son anda projeden ayrıldığı yönünde bilgiler de basına yansıdı.

Hilal Altınbilek’in Star TV’de yayınlanacak olan Ab-ı Hayat isimli diziden ayrılma gerekçesinin ise çok fazla istekte bulunması ve bu konuda sorun yaşanması olarak ifade ediliyor. İddialar bir yana ünlü oyuncu dinlenme sürecini kolay kolay bırakacak gibi de görünmüyor.

Sokakta muhabirlerle karşılaşan ünlü oyuncu, 2022 yılının kendisi için güzel geçtiğini ve bol bol tatil yapabildiği için de memnun olduğunu anlattı.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hilal Altınbilek'in yeni diziyle ekrana dönüşü artık daha zorlaştı! 7

Hilal Altınbilek, “Herkes için daha güzel bir yıl olur. İnanın arada çok kaldım böyle bir işe adım atarken zorlanıyorum acaba ‘nasıl yaparım’ diye. Tatil biraz güzel geldi, 4 sene sonra” diye konuştu.

Tatilin kendisine çok şey kattığını ve halinden çok da memnun olduğunu ifade eden oyuncu, bu ifadeleri ile birlikte şu aşamada bir yapımda rol almak gibi bir niyetinin pek de olmadığını göstermiş oldu.

Dijital platformlardaki projelerin daha özgün ve güzel olduğunu söyleyen Hilal Altınbilek, “Biraz daha iştah kabartıcı buluyorum dijital işleri” diye konuştu. Oyuncunun bu sözleri ile, bu tür bir dijital proje gelirse kabul etme ihtimalinin de bulunduğu anlaşıldı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde büyük çaba harcayan ve 4 yıl süren Adana’daki çekimlerin kendisini çok zorladığı anlaşılan oyuncu, iyi bir proje bulamaz ise setlere geri dönmesinin pek de yakın bir sürede gerçekleşmeyeceği anlaşılıyor.