Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan takdir edilecek güçlü duruş!

Bir Zamanlar Çukurova’dan takdir edilecek güçlü duruş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi 43. yeni bölümü ile 7 Kasım Perşembe akşamı ekranda yerini aldı. atv’nin beğenilen dizisi reytinglerde de güçlü konumunu korudu. Her ne kadar Mucize Doktor dizisi rekorlar kıracak performanslar sergilese de Bir Zamanlar Çukurova da iyi reyting oranları ile ayakta durmayı başarıyor.

Mucize Doktor’ın karşısında her dizi aynı güçlü duruşu sergileyemezdi ama Bir Zamanlar Çukurova bunu başardı.Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizi, birçok yapımın başaramayacağını başararak Mucize Doktor gibi bir yapımın güçlü duruşuna rağmen, izleyicilerin konsolide etmeyi başarıyor.

AB grubunda Mucize Doktor 16.02 reyting ve 39.96 izlenme payı ile yine müthiş bir iş başararak birinci oldu. Bir Zamanlar Çukurova AB grubunda 7.74 reyting ve 19.44 izlenme payı ile 4. durumda bulunuyor.

Total grubunda ise Mucize Doktor 14.24 reyting ve 33.36 izlenme payı ile birinci olurken, Bir Zamanlar Çukurova 11.44 reyting ve 26.83 izlenme payı ile ikinci durumda.

ABC1 grubunda da Mucize Doktor 17.17 reyting ve 37.1 izlenme payı ile birinci, Bir Zamanlar Çukurova 10.03 reyting ve 21.84 izlenme payı ile ikinci sırada.

Bir Zamanlar Çukurova'dan takdir edilecek güçlü duruş! 9

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu hafta Demir’den sonra Yılmaz da “babalık” sınavındaydı!

YILMAZ NE YAPACAK?

Baba olacağı haberini alınca Müjgan’a gideceğini söyleyemeyen Yılmaz, baba olmaya da sevinemedi! Züleyha’ya da kendini anlatamayan Yılmaz’ı zor günler bekliyor!

Babası Fekeli, “artık kaderle inatlaşma” dediyse de, kalbi Züleyha’dan vazgeçemeyen Yılmaz, hayatı boyuhca hayalini kurduğu babalığına da sevinemedi! Şimdi ne yapacak? Kalbi Züleyha için atarken, evladının aşkına tutunup Müjgan ile mi kalacak? Yoksa Müjgan’dan da bebeğinden de vazgeçip, Züleyha ile gitmek için yine plan mı yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova'dan takdir edilecek güçlü duruş! 10

ZÜLEYHA GERÇEKTEN YILMAZ’DAN VAZ MI GEÇECEK?

Şehir klübündeki davette Yılmaz ve Müjgan’ı gördüğünde hayatının en zor gecelerinden birini daha yaşayan Züleyha, en büyük darbeyi, Adnan’ın nazarlığını Müjgan’ın boynunda görünce aldı! Buluşma yerine işaret olarak bıraktığı nazarlığı Müjgan’nın boynunda görmesi, içindeki son umut kırıntısını da yok etti.

Yılmaz’la buluştuklarında da Yılmaz’a “Ben artık yaşayan bir ölüyüm” diyen Züleyha, Yılmaz’dan artık tamamen vaz mı geçiyor? Artık, Çiftliğin Hanımı ve Demir’in karısı olmaya kesin kararlı mı?

HATİP’İN FENDİ, GAFFUR’U YENDİ! ÇUKUROVA ZEHİRLENDİ!

Bir Zamanlar Çukurova'dan takdir edilecek güçlü duruş! 11

Daha önce açgözlülüğünün bedelini Hatip’e borçlu kalarak ödeyen Gaffur yine akıllanmadı! Hatip Ağa, Yamanların toplu sünnet daveti için elindeki hastalıklı tavukları Gaffur’a sattı. Demir’in tüm Çukurova’nın ileri gelenlerini davet ettiği tören, , yemekleri yiyenlerin hastalanmaları ile son buldu. Demir, bu işin arkasında Hatip’in olduğunu öğrenecek mi? Tüm Çukurova’ya Yaman Çiftliği’nde herkesin neden zehirlendiğini nasıl açıklayacak?

Aşkın sınırsız, kavgaların ölümüne yaşandığı Çukurova’da gelecek bölümler bu soruların cevaplarını yeni sorularla anlatacak.

Bir Zamanlar Çukurova her perşembe saat 20:00’de, ATV’de.