Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan Ece, Sadakatsiz dizisine geliyor! Asya’nın en zor anında ortaya çıkan bu adam kim?

Kenan Ece, Sadakatsiz dizisine geliyor! Asya’nın en zor anında ortaya çıkan bu adam kim?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadıkları Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmakta. Doctor Foster uyarlaması olan dizi, dün akşam (4 Ekim) 5. bölümü ile ekrandaydı. Dizinin yeni bölümlerinde ise güzel bir sürpriz var.

Bir süredir ekranlarda olmayan Kenan Ece’nin de oyuncu kadrosuna katıldığı duyuruldu. Ece, son olarak Star TV’nin Avlu dizisinde bir gardiyanı oynuyordu. Sadakatsiz dizisine gelmesiyle birlikte bazı dengelerin değişeceği de görülüyor.

Sevilen oyuncu Kenan Ece, psikiyatr rolüyle kadroya dahil olacak. Cansu Dere’nin oynadığı Asya’nın hayatına giren karakter merakla bekleniyor.

Kenan Ece, Sadakatsiz dizisine geliyor! Asya'nın en zor anında ortaya çıkan bu adam kim? 8

Ece, başarılı bir psikiyatr olan Turgay Güngör karakterine hayat verecek. Asya’nın (Cansu Dere) en zor anında karşısına çıkacak. Ve Turgay, Asya’yı hayatında özel bir yere konumlandıracak.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığı, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

Kenan Ece, Sadakatsiz dizisine geliyor! Asya'nın en zor anında ortaya çıkan bu adam kim? 9

Dizide Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen eşlik ediyor. Kadroda usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık ve Selin Aydınlıoğlu da yer alıyor.