Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü ayrıldı ama senaristler hala ondan vazgeçemedi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrolü ayrıldı ama senaristler hala ondan vazgeçemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Dördüncü sezona başlayan dizinin hikayesinde artık İbrahim Çelikkol’un ağırlığı hissediliyor. Hakan Gümüşoğlu karakteri ile hikayeye dahil olan İbrahim Çelikkol, dizinin yeni başrol erkek oyuncusu konumunda…

Üç sezon boyunca Demir Yaman olarak izlediğimiz Murat Ünalmış ise üçüncü sezon finalinde yapımdan ayrıldı… Ancak dizinin senaristleri dördüncü sezon hikayesinde sanki Demir Yaman ölmemiş gibi bir hava estiriyor. Dizinin 23 Eylül perşembe günü yayınlanacak olan 105. yeni bölüm fragmanı paylaşıldı.

Züleyha’nın yüzüğünü bulduğu Demir’in yaşadığını düşündüren sahnesi duygulandırdı. Hilal Altınbilek’in başarılı performansı ile göz doldurduğu dizide Demir Yaman yok ama senaristler hala onun üzerinden hikayeyi sürdürmeye devam ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü ayrıldı ama senaristler hala ondan vazgeçemedi! 8

Bazı dizi hayranları “Demir Yaman geri dönerse diziyi yeniden izlemeye başlarım” diye yorum bırakıyor. Ancak başrol oyuncusunun geri dönmek gibi bir durumu yok. Dizide Demir Yaman gölgesi senaristlerin arzusu ile sürdürülüyor ve bu konu bir süre daha gündemde tutulacaktır.

Bazı dizi hayranlarının umutlanmasına neden olan 105. bölüm fragmanındaki görüntüler de sosyal medyada çok konuşuldu. Bir dizi hayranı sosyal medyadan şu eleştiride bulundu:

“Murat Ünalmış yok ama karakteri Demir Yaman gölgesi ile hala dizinin başrolü. Sırtınızı buna yaslıyorsunuz. İnsanları umutlandırarak oyuncunuzu elinizden kaçırmanızı kendi yararınıza kullanıyorsunuz.”

Üçüncü sezon finalinde Murat Ünalmış’ın ayrılığının ortaya çıkması tüm dizi hayranlarını şok etti. Çünkü oyuncunun ayrılığı çok ani oldu ve dizinin hayranları hala bunu kabullenemedi.

İbrahim Çelikkol hikayeye dahil oldu ama Demir Yaman karakterinin yerini doldurulması da pek mümkün görünmüyor. İzleyiciler bu nedenle dizinin hikayesinde Demir Yaman’ın geri dönecekmiş izlenimi verilmesinden rahatsız olduklarını belirtiyorlar.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrolü ayrıldı ama senaristler hala ondan vazgeçemedi! 9