Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Demir’i Murat Ünalmış’ın hiç bilmediğiniz bir yeteneği ortaya çıktı

Bir Zamanlar Çukurova’nın Demir’i Murat Ünalmış’ın hiç bilmediğiniz bir yeteneği ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterine hayat veren usta oyuncu Murat Ünalmış, rolünün hakkını veren isimlerden birisi. Ekranda izleyicilere Demir’i çok iyi sergileyen ve inandırıcı bir performans da ortaya koyan ünlü oyuncu, çocukluk günlerine geri döndü…

Dizi TV programına konuşan oyuncu, çocukluk dönemlerinde çok yaramaz birisi olmadığını belirtti. Ünalmış, “Aslında sessiz, sakin bir çocukluğum vardı ama aile, akrabalar arasında neşeliydim” diye konuştu. Oyuncu aile ve akrabalar arasında taklit yeteneği nedeniyle çok neşeli alar yaşadığını anlatan Murat Ünalmış, bu konuda şunları anlattı:

“Taklit yeteneğim vardı. İnsanlar devamlı bana taklit yaptırırlardı. Kendi ailem içinde böyleydim. Daha şen-şakrak… Ama yabancı ortamlarda daha sakin, sessiz bir çocukluğum vardı.”

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir'i Murat Ünalmış'ın hiç bilmediğiniz bir yeteneği ortaya çıktı 7

Oyunculuk mesleğine daha çocukluk yıllarında gönül veren Murat Ünalmış, babasının kendisine film afişleri, kartları getirdiğini ve onlara bakarak hayal kurduğunu söyledi.

Oyuncu, “Kendimi onların yerinde düşünürdüm. Yılmaz Güney, Cüneyt Arkın… Özellikle ikisine karşı hayranlığım var. Hala da var. Hayal ettiğim şeylerin şu anda gerçeğe dönüştüğünü görmek şu anda benim için gurur verici” ifadesini kullandı.