Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın etkisindeki izleyicilere atv’den yeni bir dizi sürprizi geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın etkisindeki izleyicilere atv’den yeni bir dizi sürprizi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dört sezon boyunca atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi çok başarılı bir iş ortaya koydu. Hem hikayesi hem oluşturulan atmosfer hem oyuncu kadrosunun başarısı hem de güçlü reytingleri ile 4 sezona yayılan büyük bir başarı hikayesiydi Bir Zamanlar Çukurova… Çekimleri Adana’da yapılan ve birçok ünlü ismin de kadrosunda buluştuğu dizi her sezonuyla milyonları etkiledi.

İlk başladığı günden final gününe kadar geçen süreçte Bir Zamanlar Çukurova’nın kemik bir izleyici grubunu kaybetmeden ve çok başarılı reytinglerle gün birincilikleri de elde ederek yazdığı bir başarı hikayesi ne yazık ki bitti. Ancak atv’nin stratejisinde böyle önemli bir diziyi etkileyen kitleyi yeniden kendi ekranında tutmak gibi bir hedef var.

İşte bu hedefn sonucunda ise ortaya Aldatmak isimli yeni dizi çıktı. İlk başlarda Hakime Hanım ve sonrasında Benim Mutlu Ailem gibi isimlerle anılan dizinin başrolünde Vahide Perçin bulunuyor. Hünkar karakteri ile Bir Zamanlar Çukurova’nın en baskın ismi olan Vahide Perçin, 3. sezonun ortasında hikayeye veda etmişti.

Bir Zamanlar Çukurova'nın etkisindeki izleyicilere atv'den yeni bir dizi sürprizi geldi! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki yönetmen Murat Saraçoğlu ile bu sefer Aldatmak isimli dizide bir araya gelen Vahide Perçin, yine çok baskın bir kadın karakteri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güçlü bir hakim karakterinde izleyeceğimiz oyuncuya; Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör gibi oyuncular da eşlik edecek.

Dizinin hikayesi de çok etkili ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de imzası bulunan Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Böylelikle senarist, yönetmen ve başrol oyuncusu ile birlikte yeni dizi Aldatmak aslında Bir Zamanlar Çukurova’nın izlerini taşıyan bir yapım olarak öne çıkıyor.

atv’nin hedefinde dört sezon boyunca ekran başından kalkmayan ve çok büyük bir sadakat sergileyen Bir Zamanlar Çukurova sevenleri yeniden ekranına Aldatmak isimli diziyle bağlamak var.

Bu hedef tutar mı bilinmez ama Vahide Perçin’in başrolde olması bile başarılı olma yolunda güçlü bir işaret veriyor.

Güzide isimli bir kadın hakim olarak izleyeceğimiz usta oyuncu, hem tecrübeli hem de genç isimlerle birlikte yeni sezonda yeniden ekranda yerini alacak.