Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’in diziye veda sözleriyle hüzünlendirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç’in diziye veda sözleriyle hüzünlendirdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Gülten karakteriyle ilk kez izleyici tarafından tanındı. Oyuncu, ilk deneyimi olan diziyle birlikte kariyerinde büyük bir adım attı. Başarılı oyunculuğu ile daha ekrana geldiği ilk günden beri de beğeni topladı, hayranlık uyandırdı.

Adana’da çekimleri süren Bir Zamanlar Çukurova dizisi, atv’nin sevilen dönem dizisi olarak yoluna devam ediyor. Ancak dizinin 120. bölümünde Selin Genç’in oynadığı Gülten ve Selin Yeninci’nin hayat verdiği Saniye, elim bir kaza sonucu ölerek diziye veda etti.

Yolda araba lastiği değiştirmeye çalışan Gülten ve Saniye’ye Çolak Ağa’nın aracı çarptı. Yola savrulan iki kadının akıbeti merak konusuyken, dizinin hemen ardından gelen 121. bölüm tanıtımında Gülten ve Saniye’nin göz yaşları içinde cenaze töreni ekrana geldi.

Böylece iki karakterin diziden ayrılması da kesinleşti. Oyuncular, dizinin yeni bölüm tanıtımının ardından sosyal medya hesaplarından izleyenlere ve tüm ekibe teşekkür ederek duygusal bir veda yazısı yayınladılar.

Selin Genç için bu veda çok daha anlamlı oldu. Zira, kendisini şöhrete kavuşturan Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılmak, oyunculuk hayatındaki ilk göz ağrısı olması nedeniyle hayli zordu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in diziye veda sözleriyle hüzünlendirdi! 9

Selin Genç, veda yazısında Gülten karakterine sözleriyle hüzünlendirdi. Oyuncu, veda yazısına Cemal Süreya’nın Balzamin şiiriyle anlamlı bir veda yazısı başlangıcı yaptı. Genç, “Sen el kadar bir kadınsındır. Sabahlara kadar beyaz ve kirpikli. Bazı ağaçlara kapı komşu, bazı çiçeklerin andırdığı. İş bu kadarla bitse iyi, bir insan edinmişsindir, bir umut. Güzelsindir de oldukça, çocuksundur da. Saçlarınla beraber penceredeyken. Besbelli arandığından haberli. Gemiler eskirken, deniz eskirken limanda Sevgili.” şiirinin ardından “Hayatımın en güzel haberini bu ailenin bir parçası olduğumu öğrendiğim gün almıştım” diyerek meslek hayatında ilk oyunculuğa Bir Zamanlar Çukurova gibi bir projede başlamasının önemini aktardı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in diziye veda sözleriyle hüzünlendirdi! 10

Oyuncu, dizinin yönetmenlerinin ardından tüm ekibe, senariste ve oyuncu arkadaşlarına da teşekkür etti. Ayrıca 4 yıl boyunca yer aldığı dizinin kendisi için çok önemli bir tecrübe ve okul olduğunun da altını çizdi. İzleyiciye de teşekkürlerini sunarak, Gülten’e veda etti…

 

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç'in diziye veda sözleriyle hüzünlendirdi! 11

İşte Saniye ve Gülten’in öldüğü o kaza sahnesi…