Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Genç hatadan döndü, Bir Zamanlar Çukurova dizisi onun için hayal olabilirdi!

Selin Genç hatadan döndü, Bir Zamanlar Çukurova dizisi onun için hayal olabilirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Selin Genç, henüz piyasada yeni bir isim olmasına rağmen, çok iyi bir yapımda çok iyi bir başlangıç yapmanın da şansını yaşıyor. Gülten karakteri dizide çok sevildi ve Selin Genç de ilk dizisi olmasına rağmen gayet başarılı performans sergiledi.

Formuna dikkat eden ve düzgün fiziği ile de göz dolduran Selin Genç, oyunculuk kariyerinde de bazı hedeflerle yoluna devam ediyor. Henüz yolun başında olduğunu söyleyen Selin Genç, “Kariyerimde çok fazla hedefim var. Umarım hepsini elde ederim diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Hedeflerinden net bir şekilde bahsetmeyen Selin Genç, sokakta insanların kendisine karşı davranışlarının da çok güzel olduğunu ifade etti. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki rolünün sokaktaki yansımalarını anlatan Selin Genç, şu ifadeleri kullandı: “Çok sevdiler Gülten’i, teşekkür ediyorum hepsine. Onların sevgisi ve desteği, beni ilerletiyor. Emin adımlarla ilerliyorum.”

Selin Genç hatadan döndü, Bir Zamanlar Çukurova dizisi onun için hayal olabilirdi! 7

Selin Genç, kariyerine güzel projelerle devam etmek istediğini belirtirken, hakkında çıkan estetik iddialarını da yalanladı. Oyuncu, estetiğinin olmadığını ama yaptırmak istediği şeyler bulunduğunu fakat, doğal görünmek istediği için de bir girişimde bulunmadığını anlattı.

Selin Genç, “Doğallığı korumak istediğim için dokunmuyorum” diye konuşurken, estetikli birisi olsaydı Gülten rolünün kendisine emanet edilmeyeceğini de anlattı.

1970’li yıllarda geçen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hikayesinde köylü bir genç kadın olarak izleyicilerin karşısına çıkan Gülten, doğallığı ile öne çıkmış ve oyuncu da bu şekilde başarılı olmuştu.

Selin Genç, “Eğer çok estetikli olsaydım, Gülten rolünü bana emanet etmezlerdi diye düşünüyorum. Bundan sonrası için de önemli olanın doğallık olduğuna inanıyorum. Bunu elimden alacak herhangi bir operasyon yaptırmam” dedi.

Bir dönem burnu için estetik düşündüğünü ama doğallığını bozacağı için bundan vazgeçtiğini belirten Selin Genç, ileride belki estetik yaptırabileceğini ama şu anda doğallığını bozacak herhangi bir karar almayacağını sözlerine ekledi.