Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci bir illüzyonu gerçekleştirdi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci bir illüzyonu gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci, başrolde sayılan isimler arasında yok. Ancak Bülent Polat ile birlikte Selin Yeninci, başrollerden rol çalan bir performansa sahip.

Ünlü oyuncu dizide yer aldıktan sonra sokakta daha fazla tanınmaya başlandı. Selin Yeninci, Dizi TV programının sorularını yanıtladı.

Oyuncu, “Artık izleyen bütün seyirciler tanıyor ve bilmiyorum diğer oyunculara da oluyordur, çok şaşırıyorlar benim ben olduğuma. Genelde beni bana benzetiyorlar, ‘oradaki kıza benziyorsun’ diyorlar. En çok hedeflediğim şey buydu. Karakteri bütünüyle ele alıp, kendime en benzemeyen şekliyle, bir ilizyon yaratmaktı. Karakterimle böyle bir şeyi yaratabildiğim için aşırı mutlu ve şanslı hissettim”açıklamasında bulundu.

Selin Yeninci, oyunculuğu aşırı bir kutsallaştırma durumunda olmadığını belirtti. Bütün mesleklerin kendi çapında zorlukları olduğuna değinen Yeninci, rolü sette bıraktığını ve set dışında Saniye karakteri ile pek bir bağının olmadığını anlattı.

“Bütün sahnelerime aynı özeni gösteriyorum” diyen oyuncu, bütün sahnelerin kendisini etkilemesine izin verdiğini, her sahneyi ciddiyetle canlandırdığını sözlerine ekledi.