Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’ye bu kadar da ayıp yapılmaz!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si Selin Yeninci’ye bu kadar da ayıp yapılmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan ünlü oyuncu Selin Yeninci, Dizi TV programının sorularını İzmir’deki evinde yanıtladı. Oyuncu karantina günlerinde formunu korumak için günde 1,5 saat spor yapıyor.

“Bir kıyafetin içine giremediğim çok az oldu” diyen oyuncu, kıyafetlerimin içine girebilecek bir beslenme düzenine sahip olduğunu ifade etti.

Dans etmeyi en sevdiği egzersiz olarak nitelendiren ünlü oyuncu, en sevdiği yemeğin kokoreç olduğunu anlattı. Dizide Saniye karakteri ile başrollerden rol çalan bir performans sergileyen ünlü oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova sayesinde büyük popülerlik kazandı.

Ünlü oyuncu kendisiyle ilgili yapılan haberlerde kardeşinin sevgilisi ya da kocası olarak olarak yazılmasını bir türlü anlayamıyor. Bir diğer saçma konu ise oyuncunun dizideki görüntüsü ile gerçek hayattaki imajının farklı olmasıyla ilgili yapılan haberler.

Kendisiyle ilgili yapılan haberlerde bu iki 2 konuyu çok komik bulduğunu ifade eden oyuncu, şöyle konuştu:

“Benimle ilgili internette en komik şey; birincisi, kardeşimi sevgilim ya da kocam zannetmeleri. İkincisi, oynadığım rol günlük hayatımdaki enerjimden ve görüntümden uzak olduğu için, ‘Saniye meğer’ diye başlıklar atılıyor. Biz ona bayağı gülüyor. Meğer, ne olabilir diye. Neşeli bunlar, güzel.”

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.