Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın talihsizi, sosyal medyanın günah keçisi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın talihsizi, sosyal medyanın günah keçisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en talihsiz karakter hangisi denir ise, buna Müjgan yanıtını verecek olan birçok izleyici var.

Yılmaz ile evli olan Müjgan, bir türlü Züleyha’dan kurtulamadı. Yılmaz ile Züleyha arasındaki büyük aşkın hiç sönmemesi onun en büyük talihsizliği oldu.

Züleyha ile Müjgan’ı yakaladı, halası Behice’ye bile kendisini anlatmakta zorlandı. Müjgan karakterini en talihsiz yapan nokta ise izleyicilerin bir türlü onu benimseyememesi.

Müjgan, diziye katıldığından bu yana pek de sevilmedi. Hep bu karakter hakkında olumsuz yorumlar sosyal medyayı kapladı. Destekleyenleri de vardı ama olumsuzluklarla hep anıldı.

Bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekiyor: Müjgan kendine göre haklısın, kimsenin hoşuna gitmez bu durum ama Yılmaz’dan boşanmaktan başka her şeyi yaptın.” Müjgan’ı gurursuz olarak gören dizi takipçileri, “İnşallah New York’a yerleşir de biz de kurtuluruz” diyerek bu karakteri artık görmek istemediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Senaristler de anlaşılan bu Müjgan konusunu bir süre gözlerden uzakta tutacak.