Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı Uğur Güneş’e hediye almayın, mesajını dinleyin!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Yılmaz’ı Uğur Güneş’e hediye almayın, mesajını dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 71. bölüm geride kaldı… Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin’in ayrılık açısın herkesin içini kapladı. Ancak bir haber de Uğur Güneş’ten geldi… Yılmaz karakterini canlandıran oyuncunun da önümüzdeki bölümlerde yapımdan ayrılacağına yönelik iddialar ortalığı kapladı.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları Yılmaz karakterinin de gidişine şimdiden üzülürken, Uğur Güneş, ise hayranlarına farklı bir konuda bilgilendirme yaptı. Instagram hesabında paylaşımda bulunan başarılı oyuncu, doğum günü nedeniyle kendisine hediye alınmamasını Türk Kanser Derneği yararına bağışta bulunulmasını istedi.

10 Kasım 1987 doğumlu olan oyuncu, 33. yaş gününü kutlayacak. Kendisine çeşitli hediyeler sunmak isteyen hayranlarına bir paylaşım ile mesaj yollayan Uğur Güneş, “Sizden hediye yerine iyilik istiyorum” diye yazdı…

Kanserli hastaların dertlerine derman olmak adına, doğum günü için hediye sunmak isteyenleri kampanyaya davet eden Uğur Güneş, şu mesajıyla dikkat çekti:

“Sevgili ailem ve dostlarım. 10 Kasım benim doğum günüm. Sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum. Türk Kanser Derneği için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı, arkadaşlarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.”

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş'e hediye almayın, mesajını dinleyin! 7