Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’ya doping etkisi yapacak gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova’ya doping etkisi yapacak gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başarılı devam eden hikayesine yeni bir karakter katılıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde performansı ile çok beğenilen, geçen sezon Halka dizisinde boy gösteren ve bu sezona Çocuk dizisi ile başlayıp reyting sorunu nedeniyle dizinin vedasına herkes gibi üzelen Nazan Kesal, yeni bir başlangıç yapacak.

Bir Zamanlar Çukurova'ya doping etkisi yapacak gelişme! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, yapımın ana kadrosunda yani uzun süreli bir rolle geliyor.Dizideki tüm dengeleri değiştirmesi beklenen oyuncunun 4 bölüm sonra yani 64. bölüm itibari ile yapımda yer alması beklentisi hakim.

Nazan Kesal’ın başarılı oyunculuğu ile taçlandıracağı Bir Zamanlar Çukurova’nıın hikayesinde de değişimlerin yaşanacağı bu gelişme ile anlaşılmış oldu.

Bakalım dizi hangi karakterlerin ağırlığı üzerinden ilerleyecek. Dizinin en son 60. bölümünün yayınlandığını ve perşembe günü 61. bölümün izleyici ile buluşacağını hatırlatalım.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında dizinin setinde ne kadar çalışma olmayacağı da bilinmediği için oyuncunun ekrana dönüş zamanını kestirmek pek de mümkün deği.