Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya katılan Hande Soral’ı perişan eden yeni çalışma!

Bir Zamanlar Çukurova’ya katılan Hande Soral’ı perişan eden yeni çalışma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni isimlerinden birisinin de Hande Soral olduğu, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alması beklenen oyuncu, Adana’daki sete yakında katılacak.

Ünlü oyuncu, yeni rolü öncesinde ise çok önemli bir kampanyaya katılarak yeni bir kısa filmde yer aldı. Karanlığı Arala isimli kısa filmde 13 oyuncu birlikte rol aldı ve cinsel istismara uğrayan çocukların hayatlarına bu durumun nasıl olumsuz etkiler yaptığını kısa film ile anlattı.

Hande Soral, çekimler sırasında tüm oyuncu arkadaşları ile birlikte adeta perişan olduklarını da filmin lansmanında söylemişti. Oyuncu, “Biraz anlamaya çalışmamıza rağmen biz perişan olduk filmi çekerken. İnşallah bir şeyleri değiştireceğiz. Değiştirmek için adımımızı attık. Çektiğimiz her kare ile belki kendi çocukluğumuzu, kendi çocuğumuzu, kendi ailemizi sorguladık, kendi toplumumuzu sorguladık. Türkiye’de cinselliğin bile konuşulması bastırılmış iken, cinsel istismarın önüne geçmek çok zor. Ama biliyoruz ki, biz bir şeyleri değiştiriyoruz, değiştirmeye başladık. Önce çocuklarımıza bunu anlatarak başlayacağız” diye konuştu.

Hande Soral, bu kampanyanın tanıtımı için de bir video paylaştı ve “Cinsel İstismara Sessiz Kalma, Karanlığı Arala…” mesajıyla da dikkatleri çekti.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili takipçilerden paylaşımlar yapılması ve çocukların cinsel istismara uğramasını engellemeye yönelik destek adımları bekleniyor.

Ozan Akbaba, Hande Soral’ın paylaşımına yorum bıraktı ve “Harika bir çalışma yaptın” diye yazdı.