Ana sayfa Sosyal Medya Bir zamanların fenomen dizisi Alemin Kıralı’nın çocuk oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız!

Bir zamanların fenomen dizisi Alemin Kıralı’nın çocuk oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Süreç Film imzalı Alemin Kıralı adlı dizi 2011-2013 yılları arasında ATV’de yayınlanmış ve o dönem ekranlara damga vurmuştu.

Başrollerinde Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Metin Yıldız ve Zeynep Gülmez’in yer aldığı absürt komedi türündeki Alemin Kıralı adlı dizide, Şafak Sezer’in canlandırdığı ‘Aslan Kıral’ karakterinin kızı ‘Oben Kıral’ karakterine hayat veren Birsu Demir, son haliyle görenleri şaşırttı.

‘Oben Kıral’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu o dönem henüz 12 yaşındaydı. 1999 doğumlu oyuncu son halini yansıtan sosyal medya paylaşımlarında, değişimiyle adından söz ettirdi.

Bir zamanların fenomen dizisi Alemin Kıralı'nın çocuk oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız! 8

Fenomen dizinin çocuk oyuncusu Birsu Demir şimdilerde 23 yaşında bir genç kız. 14 Mayıs 1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu ilköğretim eğitiminden sonra Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro üzerine eğitim almaya başladı.

Bir zamanların fenomen dizisi Alemin Kıralı'nın çocuk oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız! 9

Çok ufak yaşlardan bu yana kamera karşısına yer alan başarılı oyuncu, ilk kez Büyük Buluşma isimli dizi ile ekranlarda yer aldı. Alemin Kıralı isimli dizide canlandırdığı ‘Oben Kıral’ karakteriyle akıllara kazınan Birsu Demir son olarak 2015 yılında Son Çıkış adlı dizinin kadrosunda yer aldı.