Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz, annesi Birsen Zarif’e ne kadar da benziyor!

Biran Damla Yılmaz, annesi Birsen Zarif’e ne kadar da benziyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz oldu. Baraj dizisinde Nehir karakteri ile ekrana dönüş yapan Yılmaz, koronavirüs nedeniyle projenin gelecek sezon devam edecek olmasının da şanssızlığını yaşadı. Biran Damla Yılmaz, koronavirüs salgınının devam ettiği bu günleri Yalova’daki bir çiftlikte geçiriyor. Oyuncu annesi için paylaştığı mesajıyla da sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Annesinin ilk arkadaşı ve ilk sırdaşı olduğunun altını çizen Biran Damla Yılmaz, birlikte çok ağladıklarını ve hep birbirlerine güç verdiklerini ifade etti. Oyuncu, anneannesine de mesajında yer verdi.

Biran Damla Yılmaz, annesinin hayatındaki önemini şu sözlerle anlattı:

“İlk arkadaşım, ilk sırdaşım, annem. Anneler Günün kutlu olsun. Çok ağladık beraber, hem mutluluktan hem üzüntüden. Ama hep birbirimize güç verdik. Yolumuza beraber devam ettik. Kimler geldi, kimler geçti ama biz hep birbirimizin yol arkadaşı, güç kaynağı olduk.

Seni çok ama çok seviyorum! İyi ki benim annemsin. Bana kattığın her şey için, benim için yaptığın bütün fedakarlıklar için sana binlerce kez teşekkür ederim.

Anneanne, seni unuttum sanma! Daha küçücükken bana o sıcacık kollarını açtığın için teşekkür ederim. Bütün cadılıklarıma rağmen beni hep sevdiğin kızlarından ayırmadığın için çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum melek kalpli kadınlar! İyi ki ama iyi ki varsınız.”

Biran Damla Yılmaz, annesi Birsen Zarif'e ne kadar da benziyor! 7

Annesi Birsen Zarif’e olan benzerliği ile dikkat çeken oyuncu, sözleriyle de annesinin hayatındaki önemini işaret etti.

3 kızı bulunan Birsen hanım, kızı Biran Damla Yılmaz’ın mesajına not bıraktı. Birsen Zarif, “Annesinin ilk göz ağrısı. İyi ki sizin anneniz olmuşum. Allah hep mutluluktan ağladığımız günleri, hep beraber geçirmeyi nasip etsin. Seni çok seviyorum, en kıymetlim” diye yazdı.