Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annesi Gül Erçetingöz, Burcu Kıratlı’nın yol arkadaşı!

Annesi Gül Erçetingöz, Burcu Kıratlı’nın yol arkadaşı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 10 Mayıs Pazar, bugün Anneler Günü… Herkesin annesini hatırlaması, yeniden ona sevgisini ifade etmesi için en özel gün… Ancak bu yıl sarılmak, kucaklaşmak maalesef olmayacak. Belki birçok kişi annesini göremeyecek ve telefon ile, görüntülü sohbet ile yetinecek… Koronavirüs nedeniyle Anneler Günü farklı yaşanıyor.

Ünlü isimler de Anneler Günü dolayısı ile mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu isimlerden birisi de ünlü oyuncu Burcu Kıratlı oldu. Aşk ve Mavi dizisinde canlandırdığı Mavi karakteri ile dikkat çeken Burcu Kıratlı, 2 sezondur uygun bir proje arıyor.Henüz istediği gibi bir rol bulamayan Kıratlı, anneler gününde hayatının en önemli isminin de annesi olduğunu belirtti.

Kıratlı, “Annem. Yol arkadaşım, sırdaşım, arkamdaki dağ, önümdeki ışık” diyerek hayatında annesi Gül Erçetingöz’ün ne kadar büyük bir yer kapladığını ifade etti.

İşte ünlü oyuncu mesajını şu sözlerle sürdürdü: “Ben hep seninle el ele. Geleceğe güvenle…  Her gün senin günün benim için… İyi ki senin kızın olmuşum. Anneler Günün kutlu olsun.”

Annesi Gül Erçetingöz, Burcu Kıratlı'nın yol arkadaşı! 7