Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz, Elçin Sangu ve Hande Erçel yeni sezonun dizi gözdeleri!

Biran Damla Yılmaz, Elçin Sangu ve Hande Erçel yeni sezonun dizi gözdeleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular yeniden setlere dönüş yaptı. Tatil döneminde çalışmalara başlayan isimlerin yanı sıra birçok isim tatil yapmıştı. Hande Erçel, yaz ekranında Sen Çal Kapımı ile fark yarattı. Yeni sezon için Biran Damla Yılmaz ve Elçin Sangu ise sette yoğun bir tempoya başlamış oldu.

Ünlü oyuncular instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla da dizileriyle ilgili mesajlar verdi. Baraj dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı. Dizinin başrol oyuncusu Biran Damla Yılmaz da sette yeniden Nehir karakteri ile buluştu. İlker Kaleli ile aşkıyla da konuşulan oyuncu, yeni sezonda dizisinin yeni bölümleri ile geliyor. Baraj,büyük beklenti yarattı ve bu proje Biran Damla Yılmaz için de önem taşıyor. “Biraz Mola” notu ile paylaşım yapan oyuncu, set yorgunluğunu atmaya çalıştığını ifade eden paylaşımıyla dikkat çekti.

Biran Damla Yılmaz, Elçin Sangu ve Hande Erçel yeni sezonun dizi gözdeleri! 9

Kerem Bürsin ile iyi bir ikili oluşturan Hande Erçel de sette yoğun anlar yaşıyor. Başarılı performansı ile göz dolduran Hande Erçel, yaz aylarının en çok konuşulan kadın oyuncusu konumunda bulunuyor. Erçel’in yeni dizisiyle kış sezonunda da ekranda varlığını sürdürmesi şaşırtıcı olmayacak.

Biran Damla Yılmaz, Elçin Sangu ve Hande Erçel yeni sezonun dizi gözdeleri! 10

Star TV’de izleyeceğimiz İyi Günde Kötü Günde dizisinin çekimleri de sürüyor. Elçin Sangu, yeniden romantik komedi projesi ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Dizideki imajıyla instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncunun mutluluğu da dikkat çekti.

Biran Damla Yılmaz, Elçin Sangu ve Hande Erçel yeni sezonun dizi gözdeleri! 11