Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor!

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin mutluluk pozları instagram’da büyük beğeni topladı. Üst üste paylaşımda bulunan ünlü kadın oyuncular, gülümsemeleriyle de sempatikliklerini ortaya koydu.

Melisa Şenolsun, Umut Evirgen aşkının kendisine ne kadar iyi geldiğini fotoğrafıyla anlatıyor. Atiye dizisinin final sezonunun çekildiği bu dönemde Melisa Şenolsun, aynı zamanda yeni aşkıyla da magazin gündeminden düşmüyor.

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor! 11

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşkıyla gündemde olan Ezgi Eyüboğlu da hayatından çok memnun. Sosyal medyada mutluluğunu aşağıdaki fotoğrafıyla anlatan oyuncu, sempatikliğiyle de binlerce beğeni aldı.

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor! 12

Kanal D ekranında Pazar akşamları Uzak Ara Eğlence isimli programın sunuculuğunu üstelenen Pelin Akil de işe geri dönmenin mutluluğu içinde. İkiz kızları Alin ve Lina’yı büyüten ve yeniden işlerine dört elle sarılan Pelin Akil, takipçilerini de ekran başına davet ediyor.

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor! 13

Yağmur Tanrısevsin de mutluluk paylaşımı ile takipçilerinin beğenisini aldı. Sempatik halleri ile “Bu ne tatlılık” yorumları alan oyuncu, halinden çok memnun.

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor! 14

Pelin Karahan ise oğulları Ali Demir ve Can Eyüp ile mutluluğunu paylaşımına yansıttı.

Bu ne tatlılık! Melisa Şenolsun, Ezgi Eyüboğlu, Pelin Akil, Yağmur Tanrısevsin nasıl da güzel gülüyor! 15