Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz için Baraj dizisi kadar Sumru Yavrucuk da büyük şans!

Biran Damla Yılmaz için Baraj dizisi kadar Sumru Yavrucuk da büyük şans!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir karakteri ile izlediğimiz Biran Damla Yılmaz, iyi rollerden sonra bu yapım ile birlikte kötü kadın rolüyle izleyicisinin karşısına çıktı.

Nehir’in durumunun mecburiyetlerden kaynakladığını anlatan oyuncu, Posta gazetesindeki röportajında karakter hakkında detaylar verdi.

Ünlü oyuncu, “Benim orada bahsettiğim ise daha güçlü ve feminen bir karakterdi. Kötü evet ama daha çok yaşadığı acılarından dolayı bu hale gelmiş bir karakter. Biraz sert, asi ama kimseye acımayan, nahif tarafı da olan bir karakterden bahsediyordum” diye konuştu.

Dizide başrolde yer aldığı Sumru Yavrucuk ile anne-kız olarak yer alan Biran Damla Yılmaz, sette çok şeyler öğrendiğini de anlattı.

Biran Damla Yılmaz, “Tek kelimeyle şahane! Çoğunlukla onunla sahne çekmeyi özlüyorum. Muhteşem bir enerjisi var. Her seferinde yeni bir şey öğreniyorum” açıklamasında bulundu.

Konservatuvar okumakta olan oyuncu, sette daha çok şey öğrendiği gerçeğinden de bahsetti. Biran Damla Yılmaz, “Ben setin daha iyi, daha öğretici olduğunu düşünüyorum. Bir kere orada öğrendiğiniz her şeyi hemen uygulama şansınız oluyor. Ama yine de kesin bir şey diyemem, herkesin bakış açısı farklı…” açıklamasında bulundu.