Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in mesajı günlük hayata dair güçlü bir mesaj!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep’in mesajı günlük hayata dair güçlü bir mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kadirindir dizisi 12. bölümü ile ilk sezonunu tamamladı.İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu da yakında başlayacak.

İlk 4 bölümü daha önce çekilen dizinin yeni sezon fragmanı büyük dikkat çekti. Diziden verilen mesaj, son yıllarda artan kadına şiddete karşı da önemli bir mesaj taşıyor…

Kadınların hep taviz vermek durumunda kalan kesim olduğunu ortaya koyan Zeynep’in isyanı, bugünkü tartışmalara yönelik dizi üzerinden mesaj verileceğini imasını da taşıyor.

“Artık başka hayaller kurabilirim” diyerek zincirlerini kırabileceğini de gösteren Zeynep karakterinin, evlilik batağı olarak dikkat çektiği acı dolu hikayesinin benzerini yaşayan birçok kadın var.

“Kadınlar hep taviz vermek zorunda mıydı?” sorusunu soran Zeynep’in ikinci sezona dair verdiği mesaj, kadın haklarının da dizi üzerinden topluma mesaj verilerek anlatılacağı izlenimi veriyor.

OGM Pictures’ın yapımcılığını, Çağrı Bayrak’in yönetmenliğini üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryosunu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisinin yeni teaser’ı yayınlandığı anda büyük ilgi gördü.

Benal’in hamileliği nedeniyle hiç beklenmedik biçimde baba olmaya hazırlanan Mehdi, çocuğuyla ilgili tüm görevlerini yerine getirmek istemektedir. Aslında Zeynep de yalnız büyümenin ne demek olduğunu bilen bir çocuk olarak Mehdi’nin bu konuda arkasındadır. Ancak Benal’in varlığı ve müdahaleleri ikilinin duygusal anlamda arasını açmaktadır.

Zeynep’in monoloğuyla devam eden teaser’da kadınların ikili ilişkilerde hep fedakarlık yapan, alttan alan, göz yuman olmasını sorgularken, kendi hayatıyla ilgili de yeni kararlar almanın arefesinde olduğunu ilan ediyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana aşkın zihinsel ve psikolojik arka planına yolculuk eden Doğduğun Ev Kaderindir, yeni sezonuyla da aşkın sırlarını anlatmaya devam edecek.