Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz o haberi alınca çok sevindi ama Furkan Palalı’ya bi baksın!

Biran Damla Yılmaz o haberi alınca çok sevindi ama Furkan Palalı’ya bi baksın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- atv ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Canevim dizisinin reytinglerinin iyi gitmediği biliniyor.

Biran Damla Yılmaz, Özgür Çevik ve Aras Aydın’ın başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Ağustos ayı içinde 12 gün boyunca ara verilecek. Bayram nedeniyle de böyle bir karar aldığını ortaya çıktı.

Bu kararı duyuran kişi ise Biran Damla Yılmaz oldu.

Her ne kadar Canevim dizisi kritik bir eşikte bulunuyor ve normal sezonda devam etme ihtimali her hafta daha da düşüyor olsa da bu 12 günlük tatil Biran Damla Yılmaz’ı bir hayli mutlu etmişe benziyor.

Bikinili pozunu paylaşan, 12 günlük tatil haberinin keyfini yaşayan ünlü oyuncu dizi hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Yılmaz şöyle yazdı: Neee?!?! Ağustos’ta 12 gün tatil mi?!?!?

PEKİ FURKAN PALALI NE DEMİŞTİ?

Biran Damla Yılmaz o haberi alınca çok sevindi ama Furkan Palalı'ya bi baksın! 8

Zira Star TV ekranındaki Benim Tatlı Yalanım dizisi reytingleriyle Canevim’den çok daha iyi noktada. Ancak başrol oyuncusu Furkan Palalı, bayram nedeniyle sadece 2 gün tatil yapabileceklerini belirtmişti.

Palalı, stok bölümlerinin olmadığını ifade ederek “Bu da büyük bir handikap tabii. Bölümü yetiştiriyoruz, hemen montaja ve miksaja giriyor, sonra bölüm yetişiyor. Fragman da yetiştiremiyoruz hatta seyircilere. O yüzden bu bayramı biraz değerlendireceğiz bir bölüm stok yapabilirsek daha iyi olacak” diye konuştu.

Bir tarafta 12 günlük tatil haberiyle sevinen Biran Damla Yılmaz, diğer tarafta bayramda çalışmayı kabul eden stok bölüm olmadığı için üzülen Furkan Palalı…

Biran Damla Yılmaz o haberi alınca çok sevindi ama Furkan Palalı'ya bi baksın! 9