Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşçikoğlu’ndan olay Behzat Ç. açıklaması! Oğlu Ömer ise Reis’i Cumhur olacak!

Erdal Beşçikoğlu’ndan olay Behzat Ç. açıklaması! Oğlu Ömer ise Reis’i Cumhur olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Behzat Ç. dizisiyle BluTV’de yeniden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Onedio’nun konuğu oldu ve hayranlarından gelen soruları yanıtladı.

Beşikçioğlu ilk olarak tiyatrolarla ilgili bir soruyu çekti. Tiyatroların daha çok ilgi görmesi için neler yaptığı sorulan Beşikçioğlu, şöyle konuştu:

“Bir tane özel tiyatro kurduk, daha fazla nasıl bir delilik yapabiliriz ki? İstanbul’da Beşiktaş Belediyesi ile görüştük.Sahne olabilecek yerlerin fizibilitesini çıkarttık. Ankara’da oturduk, gittik Kültür Bakanımız ile görüştük. Kültür Bakanımıza Ankara’da eskiden sinema olan yerlerin tiyatro olması için arzularda bulunduk. Hiçbir tiyatronun repertuvarına almayacağı oyunları aldık, daha ne yapalım?”

Bir hayranı, “Ben küfür ediyorum bana keko diyorlar,sana karizmatik diyorlar abi. Adalet nerede?” şeklinde soru yöneltti.

Beşikçioğlu, “Ben küfrettiğim için para alıyorum, sen küfrettiğin için para almıyorsun mevzu bu yani” diye konuştu.

Bir başka soru ise; “Behzat Ç değil Erdal Beşikçioğlu olarak yanıtla: Bahar mı,Savcı Esra mı? Neden?”

Beşikçioğlu, “Böyle bir soru sorulur mu yaaa…” diye durumu biraz içerledi.

Köprü ve Vali dizileri soruldu ve “Gerçek bir hikaye olmasına mı tavlanıyorsunuz?” sorusu yöneltildi.

Beşikçioğlu, “Nasıl tavlanılmaz! Kimse de dinlememiş adamı öldürmüşler” yanıtını verdi.

Erdal Beşçikoğlu'ndan olay Behzat Ç. açıklaması! Oğlu Ömer ise Reis'i Cumhur olacak! 7

Bilindiği üzere Köprü adlı dizi, Süper Vali olarak tanınan Recep Yazıcıoğlu’nun hayatından kesitleri konu almasıyla büyük dikkat çekmişti. Vali Yazıcıoğlu 2 Eylül 2013 tarihinde trafik kazası geçirmiş ve 2 gün sonra da vefat etmişti.

Behzat Ç’nin yeni versiyonu için nasıl ikna olduğu sorusuna ise, “İkna etmeleri uzun sürmedi, neden olmasın dedim” diye konuştu ama izleyicinin sorusundaki “Sizi korkutmadı mı?” ifadesine ise ünlü oyuncu bir hayli takıldı ve biraz da sitemkar konuştu. Videoda bu anları izleyebilirsiniz.

Behzat Ç’nin seyirci için izlemesinin enteresan olacağını çünkü çekimlerin çok enteresan geçtiğini ifade etti.

Erdal Beşikçioğlu, Behzat Ç. karakteri için ‘hanzo’ yakıştırmasında bulunulması üzerine ise, “Bu Behzat Ç seyircisi ne tür bir izleyici kitlesine sahip. Gerçekten merak ediyorum. En sevdiği dizi karakterine hanzo diyebilecek özgürlüğe sahip. Enteresan değil mi, bir hanzo nasıl bu kadar sevilebilir enteresan yani…” dedi…

Beşikçioğlu, Emniyet mensuplarının kendisine ‘Amirim’ diye hitap ettiğini de belirtti.

BluTV’nin avantaj mı yoksa dezavantaj mı olduğu konusunda ise ünlü oyuncunun henüz bir fikrinin olmadığı da ortaya çıktı.

Beşikçioğlu, idelojik olarak Behzat Ç.’ye yüzde yüz benzediğini vurguladı ve “O ideolojiyi aktarım biçimi olarak yüzde yüz farklıyız açıkçası. Ben biraz daha hikayenin tartışılması, biraz daha etüt edilmesi tarafındayım. Behzat Ç. direkt kafa göz girme taraftarı. Aramızdaki fark bu” diye konuştu.

Beşikçioğlu, “İleride çocuğunuzun ne olmasını istersiniz?” sorusunda ise “Derin, kendini sanata vermiş durumda. Ama Ömer’in Reis’i Cumhur olmasını isterim, olacak da…” şeklinde konuştu.

Bu röportajı kaçırmamanızı ve izlemenizi öneririz: