Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz’ın hayranlarını Canevim dizisi heyecanı sardı!

Biran Damla Yılmaz’ın hayranlarını Canevim dizisi heyecanı sardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canevim dizisi atv ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin 2. tanıtım görüntüleri de yayınlandı. Ancak henüz hangi gün ekranda olacağı konusunda bir açıklama yapılmadı.

Dizide Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik başrolleri paylaşıyor.

Yasak dizisinde Esma karakterinde dikkat çeken ama asıl çıkışını Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül olarak yapan Biran Damla Yılmaz’ın hayranları ünlü oyuncuyu uzun bir aradan sonra yeniden ekranda görecek olmanın heyecanı içinde.

Biran Damla Yılmaz, Canevim dizisinin tanıtım görüntülerini instagram hesabından paylaştı.

2 saat içinde 80 bine yakın izlenme elde eden videoya yapılan yorumlarda ise yabancı takipçilerin ağırlığı dikkat çekiciydi. Anlaşılan Biran Damla Yılmaz’ın yeni dizisiyle ilgili heyecan sadece ülkemizde değil, Yılmaz’ın hayranlarının olduğu çok sayıda ülkede de yaşanıyor.

“Seni tekrar ekranda görmek için sabırsızlanıyoruz. Her zaman yanındayız” şeklinde bir mesajla oyuncuya yeni dizisi öncesi moral veren hayranları, performansını da bir hayli merak ediyor.

Biran Damla Yılmaz’ın yeni dizide göstereceği performans kadar başroldeki arkadaşlarıyla uyumu da dikkatle takip edilecek.

İşte Canevim dizisinin tanıtım görüntüleri:

@canevimdizi az kaldii ?