Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin çekimleri başlayacak mı? İşte son durum!

Baraj dizisinin çekimleri başlayacak mı? İşte son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında sadece 2 bölüm yayınlanabilen Baraj dizisinde Nehir karakterini Biran Damla Yılmaz canlandırdı. Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildi. Dizi için yoğun bir hazırlık dönemi yaşayan oyuncu, sadece 2 bölümde yer alabildi. Koronavirüs salgını başlayınca da evinde kendisini karantinaya aldı.

TV100’ün sorularını yanıtlayan oyuncu, diziye nasıl hazırlandığını anlattı. Yılmaz, 1977 yılında çekilen Baraj filminin dizi versiyonu olduğu için ilk olarak filmi birkaç kez izlediğini söyledi.

Oyuncu, film ile dizi arasına ise farklılıklar olduğunu ve değişiklikler yapıldığını söyledi. Biran Damla Yılmaz, sürekli insanlar üzerinde gözlem yaptığını ve rolüne hazırlanırken bundan faydalandığını anlattı.

Çekimlerin yeniden ne zaman başlayacağı soruldu. Oyuncu, “İnanın net bir tarih ben de veremeyeceğim. Tamamen gidişata bağlı.Sağlıkla ilgili bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an önce bu süreç biter, biz de yeni bölümleri çekip tekrardan yayına başlarız” dedi.