Ana sayfa Sosyal Medya Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!..

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, Deliha filminde birlikte oynadıktan sonra sevgili olmuşlardı. Çift, 6 yıllık mutlu beraberliklerini de 2020 yılının Temmuz ayında sade bir nikahla taçlandırdı. Pandemi nedeniyle düğün yapmayan çiftin bebek sahibi olacakları haberi geçtiğimiz ay magazin basınına bomba gibi düştü.

Bebek haberinin ardından Gupse Özay bir süredir ortalarda görünmüyordu. Ünlü oyuncunun instagram hesabından yayınladığı son paylaşımında karnının iyice belirginleştiği gözlendi.

Anne olmaya hazırlanan oyuncu, arkadaşlarıyla bir araya geldi. Sinema yazarı Melikşah Altuntaş ve oyuncu Esra Ruşan’ın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla birlikte vakit geçiren Gupse Özay, bu anlardan fotoğrafını sosyal medyada yayınladı.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!.. 8

Dostlarıyla birlikte objektif karşısına geçen 7 aylık hamile olan ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği gözlerden kaçmadı.

Gupse Özay, geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda, kendisinden proje bekleyen hayranlarına hamilelik sürecinde de boş durmadığının mesajını vermişti.

İki film, bir animasyon bir de dizi yazdığını belirten Gupse Özay ayrıca bebeğinin kız olacağını da bu paylaşımıyla hayranlarına, “Ama önce bu küçük kız doğsun” sözleriyle duyurmuştu.

Gupse Özay ve Barış Arduç çiftinin bebeği göründü!.. 9

Ünlü oyuncu Barış Arduç da daha önce muhabirlerin “bebek” sorularına, “Herkesin çocuk sevdası vardır. Biz de isteriz ama her şeyin bir zamanı var. Önce bir işlerimizi halledelim, sonra çocuk niyetimiz var. Neden olmasın? Türkiye’de doğar çocuğumuz.” şeklinde yanıt vermişti.