Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay sahneye öyle yakıştı ki yılların şarkıcısı sanırsın!

Birce Akalay sahneye öyle yakıştı ki yılların şarkıcısı sanırsın!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan Babil dizisinde rol alan Birce Akalay, yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Akalay, yaz sezonu başladığından beri aşık olduğu Bodrum Gümüşlük’ten ayrılmadı. Ünlü oyuncu, bol bol tatil fotoğrafları yayınladığı instagram hesabından bu kez bir sahnede elinde mikrofon şarkı söylerkenki halini yayınladı.

Birce Akalay, oynadığı dizilerde ve filmlerde, başarılı performansıyla övgüler alan ve hayranlarının ilgiyle takip ettiği bir isim. Sosyal medya hesabından yaptığı samimi ve doğal fotoğrafları ve paylaşımlarıyla da ilgi çekmekte. Babil dizisindeki karakteriyle de izleyicinin heyecanla takip ettiği oyuncunun son paylaşımı dikkat çekti.

Akalay’ın sahnedeki haline bakınca, sanki 40 yıldır sahnede ve şarkı söylüyormuş gibi hissettiriyor. Oyuncunun söylediği şarkının duygusuyla gözlerini kapattığı görülüyor. Birce Akalay’ın bu fotoğrafı takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Oyuncuya övgü dolu yorumlar yapılırken, sahneye çok yakıştığı da herkesin hem fikir olacağı bir durum gibi ortada.

Birce Akalay, paylaştığı fotoğrafa Leonard Cohen’in şarkısının ismini de ekliyor. Birce Akalay’ın bu fotoğrafın çekildiği o anda çok bilinen bu şarkıyı söylediği de anlaşılmış oldu…

İşte Akalay’ın paylaşımı:

___dance me to the end of love.

Birce Akalay sahneye öyle yakıştı ki yılların şarkıcısı sanırsın! 7