Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine ünlü bir anne kız da konuk oyuncu olarak geliyor…

Menajerimi Ara dizisine ünlü bir anne kız da konuk oyuncu olarak geliyor…

tarafından zk zk

Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinden bir tanesi de Menajerimi Ara dizisi olacak! Özellikle Netflix’te orjinal dizi ‘Call May Agent’ izleyicileri, yerli uyarlamayı heyecanla bekliyorlar. Dizinin yerli uyarlaması, ister istemez bazı değişikliklerle gelecek. Zira kimi karakterlerin RTÜK engeline takılabileceği bu nedenle farklı kişiliklerle yeri uyarlamada yer alacağı anlaşılabiliyor.

Canan Ergüder, Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldıkları ve Ay Yapım’ın imzasını taşıyan dizi, Star TV’de ekranlara gelecek. Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu ve çekimler de başladı. Tıpkı orjinalinde olduğu gibi yerli versiyonunda da her bölüm ünlü bir oyuncu diziye dahil olacak. Bu da dizinin sürprizli kısımlarından bir tanesi.

Fragmanları yayınlanmaya başlayan dizinin ilk bölüm konuk oyuncusu olarak Tuba Büyüküstün seçilmiş! Büyüküstün kendini oynayacak dizide. Yine de hayranları için ilginç bir karşılaşma olacak. Menajerimi Ara dizisinde oyuncular ve menajerlerin dünyasının iç yüzünü anlatılıyor.

Tuba Büyüküstün’ün ardından başka oyuncular da konuk oyuncu olarak gelecek diziye. Bu isimlerden ikisi de belli oldu. Oyuncu ve program sunucusu Derya Baykal ile kızı Müjgan Ferhan Şensoy da anne kız olarak dizide kendi kimlikleriyle yer alacaklar. Muhtemelen dizinin takipçileri en çok da bu bölümleri dikkatle izleyecek.

Senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın yazdığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı, Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan kadrosu ve hikayesiyle seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Menajerimi Ara dizisine ünlü bir anne kız da konuk oyuncu olarak geliyor... 7

Dizinin ilerleyen bölümlerinde yer alacak ikilinin eğlenceli sahneleri çok konuşulacak. ‘Menajerimi Ara’ çok yakında Star TV’de başlıyor.

İlk bölümünde Tuba Büyüküstün’ü göreceğimiz #MenajerimiAra dizisinin ileeyen bölümlerinde #DeryaBaykal ve kızı #MüjganFerhanŞensoy da anne kız olarak diziye konuk olacaklar.