Ana sayfa Kadın Haberleri Birce Akalay ve Hatice Şendil beğenileri kaptı! Aslı Bekiroğlu ise aşkını yüceltti!

Birce Akalay ve Hatice Şendil beğenileri kaptı! Aslı Bekiroğlu ise aşkını yüceltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Birce Akalay, Star TV’de yayınlanmakta olan Babil dizisinin ilk sezonunda başarılı performans sergiledi. İlay karakterini canlandıran oyuncu, koronavirüs pandemisi nedeniyle dinlendiği 5 ayın sonunda yeniden sete döndü.

Babil dizi ekibi ikinci sezon heyecanı yaşıyor. Birce Akalay da yoğun tempoda çalışmaya başladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan oyuncu, turkuaz kıyafetiyle şıklığını sergilerken, yüzünden ise huzuru ve mutluluğu anlaşılıyordu. Turkuazın oyuncuya çok yakıştığı da yorumlara yansıdı.

Birce Akalay ve Hatice Şendil beğenileri kaptı! Aslı Bekiroğlu ise aşkını yüceletti! 1

Yeni sezonun iddialı dizilerinden Uyanış Büyük Selçuklu’da başrollerden birisi de Hatice Şendil… En son 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol alan oyuncu, aradan geçen 6 yılın ardından çok iddialı bir yapımla geri dönüyor. Hayranları merakla yeni projesini beklerken Hatice Şendil, sosyal medya paylaşımlarında fit haliyle göz dolduruyor. Takipçilerinden birçok iltifat alan oyuncu, karantina döneminde formunu koruyan isimler arasında yer aldı.

Birce Akalay ve Hatice Şendil beğenileri kaptı! Aslı Bekiroğlu ise aşkını yüceletti! 2

Aslı Bekiroğlu, aşkı Can Koçkan’ın doğum gününü sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile kutladı. Ünlü oyuncu, “Benimkisi doğdu, iyi ki de doğmuşta benim olmuş” diyerek aşağıdaki fotoğrafı yayınladı.

Birce Akalay ve Hatice Şendil beğenileri kaptı! Aslı Bekiroğlu ise aşkını yüceletti! 3