Ana sayfa Kadın Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın sana vuruldum bakışı! Mine Tugay’ın bacak şovu!

Nurgül Yeşilçay’ın sana vuruldum bakışı! Mine Tugay’ın bacak şovu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önceki sezon Timuçin Esen ile Gülperi dizisinde buluşan Nurgül Yeşilçay, bir süre ara verdikten sonra yeniden dizilere dönüş yapacak. Vahşi Şeyler isimli bir dijital dizide yer alan ünlü oyuncunun komedi yapımındaki performansı merakla bekleniyor.

Oyuncu ayrıca Kefaret isimli bir başka dizinin de başrolünde bulunuyor. Mert Fırat ile başrolde yer alması beklenen Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda televizyon ekranında hayranları ile buluşmaya hazırlanıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da göz dolduran oyuncu, “Çok silah sıkıldı bu semtte ama ben bi sana vuruldum bakışı” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Takipçileri de oyuncunun bu haline binlerce beğeni ve iltifat içerikli yorum yaptı.

Nurgül Yeşilçay'ın sana vuruldum bakışı! Mine Tugay'ın bacak şovu! 8

Zalim İstanbul isimli dizide Şeniz karakterine hayat veren Mine Tugay, Haziran ayında ekrana veda eden yapımın ardından dinlenmeye çekilmişti.

Son yılların en çok konuşulan isimlerinden olan Mine Tugay, en güzel yaş alan oyuncular arasında da ilk sıralarda gösteriliyor.

Mine Tugay’ın hayranlarını mest eden Cem Talu imzalı aşağıdaki fotoğrafına da 230 binin üzerinde beğeni geldi.

Nurgül Yeşilçay'ın sana vuruldum bakışı! Mine Tugay'ın bacak şovu! 9