Ana sayfa Dizi Haberleri Birce Akalay’dan Hande Erçel’e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi

Birce Akalay’dan Hande Erçel’e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi

tarafından ker_def

ALEF, izleyenleri büyüledi… ALEF için yapılan Türkiye’nin ilk online galasına katılan yüzlerce davetli arasından birçok ünlü isim de vardı. Fx ile BluTV ortak yapımı olan Alef, 10 Nisan Cuma yani bu akşam saat 21.30’da ilk iki bölümü ile başlıyor… Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrollerinde yer aldığı dizi heyecanla bekleniyor.

Online düzenlenen ve Türkiye’de bir ilk olan gala için birçok ünlü isim fikirlerini paylaştı. İşte ünlü isimler ve Alef hakkındaki yorumları:

Alper Saldıran: Meraktan çatlayacağım,Bütün sezonu bir an önce izlemek istiyorum.Duygum tam anlamıyla bu şekildedir.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 14

Birce Akalay: Dün gece büyük keyifle bu sürükleyici hikayeyi izledim. Online gala da olabiliyormuş, Biz de hızlıca adapte olduk. Tüm Alef ekibini yürekten tebrik ediyorum.Her karesi incelikle düşünülmüş tasarlanmış ve oynanmış bir dünya Alef. Bu özenli emeklerin destekçisi ve takipçisi oluyorsak ne mutlu. Tüm meslektaşlarımı ve ekibi elbette bu çok önemli ama özellikle, yönetmen, görüntü yönetmeni, ışık ekibi ve sanat grubunu kucaklamak istedim.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 15

Hande Erçel: Başladığı andan itibaren yerimden kalkmadan izledim, erkenden bitirmişim.Herkesin ellerine emeklerine sağlık! Farklı ve cesur işlerin böyle iyi oluşu ne güzel. Hepimizi heyecanlandırıyor.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 16

Hande Doğandemir: Emin Alper her işini merakla beklediğim bir yönetmen bu seferde bir digital diziyle çıktı karşımıza. oyunculuklar, hikaye örgüsünün heyecanı; harika görüntüler, müzikler ve rejisiyle çok etkileyiciydi.. Ayrıca bulunduğumuz bu günler şartlarında ilk defa düzenlenen ‘online gala’ da emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 17

Hatice Şendil: Biri geleneksel, diğeri modern iki farklı bakış açısının peşine takılıp bir serüvene tanık oluyoruz. İçine çekildiğimiz dünyada mesele tüm boyutuyla bize ‘ötekileştirme” diyor. Ustaca betimlenmiş dingin bir ilgi çekiciliğe sahip. Metnin tavrı ve konusu rejinin ritmiyle birleşince gerçeklik algısı ön plana çıkıyor. Şimdiden merakla diğer bölümlerini bekliyorum. Emek veren herkesin eline sağlık.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 18

Sinem Kobal: Alef’in etkileyici hikayesi, Emin Alper’in hayranlık duyduğum farklı dünyasında, sürükleyici temposuyla bir anda adeta sizi içine çekiyor. Deniz Kobanay’ın dokunuşu, dekorlarda kullanılan özenle seçilmiş sanat eserleriyle, renkleriyle göz dolduruyor . Şahane oyuncuların performanslarıyla harmanlanan hikayenin içinde müthiş bir maceraya atlamış hissettim. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Alef’i kaçırmayın.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 19

Selma Ergeç: Alef sürükleyici ve ayni zamanda derinlikli bir polisiye dizi olmuş. Rejisi, basrollerden en ufak role kadar basarili oyunculukları, gerçekçi plastik makyaj uygulamaları, detaylı görüntü ve sanat yönetimi ile beraber inandırıcı ve ilgi çekici bir dünya yaratılmış. Herkesin emeğine sağlık.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 20

Umut Kurt: Atmosferi, hikayenin akıcılığı, anlaşılırlığı ve gerçekçiliği harika. Özellikle Reji, Oyunculuklar görüntü yönetimi ve sanat ekibi harikalar yaratmış. Senaryodaki merak unsuru seyirciyi hiç bırakmadan bölümün sonuna kadar heyecan içinde ulaştırıyor. Polisiye hikayeye, edebiyat ve tasavvuf organik bi şekilde bağlanmış. İzlerken konular daha da açılsın istiyorsun. Her iki bölümde günlük hayatın sorunlarına gerçekçi dokunuşlar ise diziye ve karakterlere daha da yaklaştırıyor. Tüm ekibi tebrik ediyorum. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla bekliyorum. Bu ayrıcalıklı izleme şansı için çok teşekkür ederim.

Birce Akalay'dan Hande Erçel'e ünlüleri çok etkileyen yeni dizi 21