Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol’muş!

Birce Akalay’ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol’muş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2017-2018 sezonlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi, iki başarılı oyuncu olan Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u bir araya getirmişti. Diziyi takip edenler, ilk kez bu yapımda bir araya gelen Akalay ve Çelikkol’un ekran uyumunu çok beğendikleri gibi başarılı oyunculuklarıyla çok da takdir etmişlerdi.

Akalay ve Çelikkol, o dizi ile birlikte iki iyi arkadaş olmuş ve ilişkilerini de o yıllardan beri sürdürmekte olduklarını zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla da göstermişlerdi. İbrahim Çelikkol’un mimar eşinden olan oğlu Ali’ye olan sevgisini de zaman zaman onunla bir araya gelerek gösteriyordu Birce Akalay.

Dostlukları ile dikkat çeken iki oyuncu, birbirlerine duydukları sevgiyi de gösteriyorlar her fırsatta. Siyah Beyaz Aşk dizisindeki uyumlu partnerliklerinden sonra, izleyenler onları bir başka projede görmeyi çok arzu ediyor ve bu isteklerini de sosyal medyada zaman zaman dillendiriyordu.

Nihayet Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde bir araya gelmeleri ise hayranlarını çok mutlu etti. Yine son derece başarılı bir projede yer alan iki oyuncu, Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculukları ve partnerlikleri ile de konuşturdular.

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 12

Geçtiğimiz günlerde Akalay ve Çelikkol’un birlikte üstü açık bir araçta giderken çekilen fotoğrafları, tatil döneminde bir araya gelip eğlenceli vakit geçirdiklerini de gösterdi iki oyuncunun. Hayranları bu paylaşıma yoğun ilgi gösterirken, ardından Birce Akalay’ın denizde çekilen bir pozunu paylaştığı görüldü.

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 13

Akalay, bu paylaşımından bir süre sonra diğer fotoğraflarını da paylaştı ve mesaj olarak düştüğü nottaki sözleri ise dikkat çekti. Birce Akalay, bu fotoğrafları çeken kişinin İbrahim Çelikkol olduğunu belirtiyor ve yakın dostuna sevgi dolu sözler sarfediyordu. Akalay, mesajında “Bazı karelerde tek görünsen de iki kişisindir aslında ve bak deyince de kameraya değil de ona bakarsın. Fotoğrafta görünen ise o kameranın ardındaki kişinin yansımasıdır. Her anımıza şükürler olsun. Daha güzel günlere. İyi ki benim can dostum, yol arkadaşımsın” yazarak İbrahim Çelikkol’u da etiketliyordu…

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 14

Bu paylaşım ile birlikte İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın birlikte tatil yaptıkları ve çok eğlendikleri de anlaşılmakta. İki eski dost olan Akalay ve Çelikkol, birlikte Kuş Uçuşu dizisinde oynadıktan sonra yorgunluklarını da tatilde birlikte atıyor ve eğlenceli vakit geçiriyorlar…

Dizinin 2. sezonunun da çekilme ihtimali olduğu gündeme gelmişti. Bu tatil biraz da yorucu çekimler öncesi dinlenme molası gibi de görülebilir bu ihtimalle birlikte…

İşte İbrahim Çelikkol’un çektiği Birce Akalay’ın diğer pozları…

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 15

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 16

Birce Akalay'ın o pozlarını çeken kişi meğer İbrahim Çelikkol'muş! 17