Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Duy Beni dizisinin gününü değiştirme baskısı ile karşılaşabilir!

Star TV, Duy Beni dizisinin gününü değiştirme baskısı ile karşılaşabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisinin ikinci bölümde iyi bir çıkış yapması ve izleyicilerin de daha fazla dikkatini çekmesi sevindirici bir gelişme oldu. Dizi hayranları da farklı hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile Duy Beni’yi sosyal medyada yoğun şekilde desteklemeye başladı.

Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir gençlik hikayesi ve farklı sınaflardaki öğrenciler arasında yaşananları anlatıyor.

Duy Beni dizisi ilk bölümünde düşük reyting alsa bile ikinci bölümde çok iyi yükseliş sergileyince ekibin de morali yükseldi. Ancak dizi için bir büyük tehlike hızla geliyor… Show TV’nin yaz dönemi için hazırladığı tek dizisi olarak dikkat çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi, yine çok farklı bir hikayeyi izleyicilerin karşısına getirecek.

21 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin Duy Beni dizisinin bu yükselişini durdurması tehlikesi bulunuyor.

Star TV, Duy Beni dizisinin gününü değiştirme baskısı ile karşılaşabilir! 7

Perşembe rekabetinde atv’nin İçimizdeki Ateş dizi de bulunuyor ama reytingleri çok düşük ve erken final iddiaları da ortaya çıktı. Seni Kalbime Sakladım isimli TRT1 dizisinin de perşembe rekabetinde çok iyi noktada olmadığını söylemek gerekiyor.

Star TV’de ise Duy Beni dizisinin yükseliş çabası, Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ye takılabilir. Duy Beni dizisinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünün düşük reytingler alması durumunda Star TV’nin gün değişikliğini düşünmesi gündeme gelebilir.

Kanal yönetiminin 18 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00’da Duy Beni dizisinin ikinci bölümünü tekrar yayınlayacak, şayet iyi sonuçlar alınır ise gün değişikliği ihtimali konuşulmaya başlanabilir.