Ana sayfa Dizi Haberleri Birincilik gelmedi belki ama Tolga Sarıtaş, Baba dizisinin en güçlü yanını gösterdi!

Birincilik gelmedi belki ama Tolga Sarıtaş, Baba dizisinin en güçlü yanını gösterdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Baba dizisinde başrollerden birisi de Tolga Sarıtaş… Genç oyuncu, geçen sezon yine aynı ekranda Arıza isimli diziyle yer almıştı. Hayranlarını yeni yılda yeni dizisi ile bir kez daha mutlu eden oyuncu, gülümseyen yüzüyle hayatında güzel bir dönem yaşadığını hissiyatını veriyor.

Tolga Sarıtaş, diziyle ilgili yapılan övgüler için teşekkür etti. Hikayesi ile dikkat çeken Baba dizisi, reytinglerde iyi sonuçlar alsa bile, özellikle tüm kişiler kategorisinde ortalama oranlarda ilerliyor. Bu da beklenmeyen bir durum. Zira yapılan değerlendirmeler Baba dizisinin birincilik için Destan ile yarışacağı şeklindeydi. Ancak bu gerçekleşmedi.

Dizinin orta sıralarda devam eden bir yapım olması bir anlamda yüksek beklentiler nedeniyle bir hayal kırıklığı yaşatmıştı. Ancak Tolga Sarıtaş’ın ifadeleri ve tavrı, dizinin ekibinin bulunulan noktadan memnun olduğu anlamına geliyor.

Birincilik gelmedi belki ama Tolga Sarıtaş, Baba dizisinin en güçlü yanını gösterdi! 8

Tolga Sarıtaş, “Çok özel ve güzel bir ekip toplandı. Yapım şirketi ve yönetmenize çok teşekkür ederiz. Çok keyifli ve çok iyiyiz. Karşı tepkiler de güzel, keyfimiz yerinde. Daha 4. bölümümüz yayınlandı. Daha erken” diye konuştu.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde daha iyi olabileceği düşüncesini de aktaran Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncu ile aynı sette olmanın da fırsatlarına sahip oldu.

Çok keyifli olduklarını ve özel insanların içerisinde bulunduğu bir ekip ile çalıştığını anlatan oyuncu, şunları söyledi: “Umarım yolculuğumuz uzun ve açık olur. Herkes işini iyi yapmakla ilgili derdi olan bir ekip. Çok keyifliyiz, umarım emeklerimizin karşılığını buluruz, ki buluyoruz da.”

Gülmekten sahne çekemedikleri zamanlar olduğunu, çok ağır sahnelerde çok özel anlar da yaşandığını anlatan Tolga Sarıtaş, Baba dizisinin setinde çok keyifli olduklarını anlattı.

Birincilik gelmedi belki ama Tolga Sarıtaş, Baba dizisinin en güçlü yanını gösterdi! 9

Setten yansıyan fotoğraflarda da oyuncuların çok iyi bir uyum yakaladıkları ve keyifli bir ortamın bulunduğu görülüyor. Özge Yağız ile Tolga Sarıtaş’tan gelen fotoğraf da dizi hayranlarını çok mutlu etti.

Böyle bir projenin parçası olduğu için keyifli olduğunu anlatan Tolga Sarıtaş, set dışında bir şey yapamadığını ancak yoğun çalışmaktan da şikayetçi olmadığını sözlerine ekledi.