Ana sayfa Sosyal Medya Birisi atv’ye Akıncı dizisinin tutmadığını, hesap hatası yaptığını söylesin!

Birisi atv’ye Akıncı dizisinin tutmadığını, hesap hatası yaptığını söylesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Akıncı, ne yazık ki reytinglerde büyük beklentileri karşılayacak sonuçlar alamıyor. Sadece ilk bölümü iyi reyting getiren fantastik kahramanlık hikayesi olan Akıncı’nın gidişatı da pek iyi görünmüyor…

Başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız’ın Nisan ayından bu yana role hazırlandığı, fit bir vücut için büyük fedakarlık yaptığı, diyet ile yaşadığı ve birçok konuda eğitim aldığı düşünülür ise Akıncı dizisi için emeklerinin karşılığı bu olmamalıydı. Akıncı kostümünde hareket etmekte zorlanan, sıcak havalarda terden patlayan Özyıldız, özveriyle rolüne devam ediyor.

Büşra Develi’nin de Nergis karakteri ile başrolde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 6 bölümü yayınlandı. İlk bölüm hariç diğer bölümlerin reytingleri düşük geldi. Ana akım medyanın uzak durduğu fantastik işlere atv cesaret gösterip girme kararı almıştı. Akıncı için de ekip elinden gelen her şeyi yaptı, yapmaya devam ediyor.

Ancak izleyicinin pek de tercih ettiği bir yapım olmadığını da reytingler gösteriyor. Totalde bir miktar iyi gelen reytingler AB ve ABC1 gruplarında oldukça düşük seyrediyor.

Dün akşam 6. bölüm totalde günü 14. sırada bitirdi. AB’de de 14. olan Akıncı, ABC1’de ise 20.olabildi. Aslında reytinglerin artış değil de düşüş eğiliminde olduğu ve dizinin sadece total grubunda ortalama bir seviye alarak ayakta kaldığını da söylemek lazım.

Ancak ortada bir gerçek var ki, ana akım medyada izleyicilerin en son aradığı şey komedi ve fantastik hikayeler. Zira bu alanda yapılan tüm adımlar başarısızlıkla sonuçlanıyor. Ne komedi yapımları ne de fantastik işlere televizyon izleyicileri çok da sıcak bakmıyor.

atv’ye Akıncı dizisiyle ilgili büyük beklentiler kurulmaması gerektiği söylenmeli. Zira, dizi Cuma günü çok farklı yapımların yer aldığı bir günde yayınlanarak da aslında hata yapıldı. Pazar akşamları yayınlansa atv daha iyi dönüşler alabilirdi.

Gün konusunda atv hesap hatası yaptı. Bu aynı zamanda Hercai dizisinin de yükseliş grafiğini durduran ve düşüşe geçmesine neden olan bir hataydı. Hercai, Cuma günlerinde kalsa reytingleri daha iyi olurdu.

Akıncı dizisi de Pazar günü daha sakin bir günde yayınlanmış olsa daha iyi sonuçlar alabilirdi. Sonuç olarak, atv’nin hesap hatası yaptığı da ortaya çıkmış oldu.