Ana sayfa Sosyal Medya Fazla abartılan Seni Çok Bekledim dizisi bir hatanın sonuçlarını yaşıyor!

Fazla abartılan Seni Çok Bekledim dizisi bir hatanın sonuçlarını yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Star TV ekranlarında Cuma akşamları başlayan Seni Çok Bekledim dizisi, uzun süredir izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olarak biliniyor. Özcan Deniz’in yeni bir dizide yer alacağının ortaya çıkmasının ardından çok uzun bir zaman geçti.

İrem Helvacıoğlu ile partner olacaklarının açıklanmasının ardından da heyecan bir hayli yükseldi. Dizinin tüm konseptini Özcan Deniz’in üstlenmesi de yapımı daha da önemli bir hale getirdi. Hayranlar heyecanla Seni Çok Bekledim ile ilgili gelişmeleri bekledi.

Çekimlerin başlaması, Katar’dan gelen görüntüler ve Star TV’nin tanıtım ataklarının ardından bir de kanalın uğurlu gün diye Cuma akşamlarına diziyi yerleştirmek için Akrep ve Sol Yanım’ın gidişatı ile oynaması…

İşte bunların hepsi beklentilerin çok yüksek olmasına sebep oldu. Ancak Seni Çok Bekledim, klişe olarak adlandırılabilecek orta düzey bir aşk yapımıydı. Yani çok yüksek reytingler getirebilecek çok özel bir hikayesi, durumu yoktu.

Fazla abartılan Seni Çok Bekledim dizisi bir hatanın sonuçlarını yaşıyor! 7

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi önemli iki başrol olsa da hikaye o kadar da bilinmedik bir hikaye değil… Fakat beklenti hep yüksek tutulunca, izleyiciler de ekran başına bu yüksek beklenti ile oturunca gelen sonuçlar ile beklentiler arasında uçurum oluştu.

Seni Çok Bekledim’in Cuma rekabetinde taşları oynatması bekleniyordu. Ancak böyle bir şey olmadı. İki haftadır ekranda olan dizi ortalama reytingler elde eden, ortalamanın üzerine çıkamayan bir hikayeye sahip olan bir yapım.

Sonuçta, alınabilecek reytingler de ortalama düzeyde olacaktır ve önümüzdeki bölümlerde bir miktar daha yükselse de şimdiki izleyici profili ve beklentileri düşünüldüğünde Seni Çok Bekledim muazzam çıkışlar yapabilecek bir duruma sahip değil.

3’lü reyting oranları ile yoluna devam eden, ilk bölüme göre ikinci bölümün biraz daha iyi sonuçlar getirdiği, izleyicilerin de yavaş yavaş bağlandığı bir yapım olan Seni Çok Bekledim için Star TV’nin Akrep ve Sol Yanım dizilerinin gününü değiştirmesinin de pek mantıklı bir hareket olmadığı ortaya çıktı.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları hallerinden memnun. Aşk dizisi arayan, klişe olsa da izleyecek geniş bir kitle zaten var. Ancak Seni Çok Bekledim’den bir Kırmızı Oda performansı beklemek hayal olur.